Реклама / Ads
1| 2558 |29.06.2023 НОВИНИ

Стартираха строителните дейности по реконструкцията на водопроводната мрежа в регион Перник

.
Започнаха строителните дейности по реконструкцията на водопроводната мрежа на гр. Перник
Те са в изпълнение на проект ”Изграждане на ВИК инфраструктура на обособена територия, обслужвана от ”Водоснабдяване и канализация” ООД гр. Перник.
 

На 29 юни 2023 година в гр. Перник, се проведе официална церемония за стартиране на строителни дейности за обект „Реконструкция на водопроводна мрежа, разширение и реконструкция на канализационна мрежа на гр. Перник.

 

В резултат на разширението и реконструкцията на ВиК мрежа на гр. Перник  гражданите от агломерация Перник ще получат по-високо качество на услугите.

 

Проектът е на обща стойност 100 899 303,08 лева  и се осъществява с финансова подкрепа на Оперативна програма „Околна среда“ 2014 – 2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.

 

Инж. Борислав Иванов презентира проекта пред присъстващите гости, а инж. Иван Горнишки разказа за ползите от предстоящата реконструкция на канализационна мрежа на гр. Перник.

 

Официални гости на церемонията бяха областният управител на област Перник Людмил Веселинов, Председателят на Общинския съвет на община Перник г-н Денислав Захариев, зам. кметът на община Перник г-н Мирослав Стоицев, секретарят на община Перник г-н Мартин Жлябинков и Главният архитект на община Перник арх. Христина Чамбулева.

 

На събитието присъстваха медии, представители на браншови организации, граждани и изпълнители на строителните дейности от Каротрейд ООД /изпълнител на дейността/.

 

Гостите, присъствали на церемонията пожелаха  успешен старт и успешно приключване на проекта. 

 

Строителните дейности по проекта се реализират успешно и в предвидените срокове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 2648 |27.04.2023 Руските хибридни дейности: Във фокуса на форум за сигурността в ЕС и НАТО . 2| 2879 |14.04.2023 МС отпусна близо 48 млн. лв. за възстановителни дейности след бедствия и аварии . 0| 2938 |26.12.2022 Демерджиев: България е домакин на съвместни дейности на „Фронтекс“ по външните граници на ЕС . 4| 2975 |29.11.2022 Стефан Чайков: Държавата дължи 1,5 млрд. лева на пътни фирми за извършени дейности

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads