Реклама / Ads
18| 15880 |26.08.2020 НОВИНИ

Стойчо Стойчев спасява кожата - махна всички публикации за д-р Цветеслава Гълъбова

.
Политологът Стойчо Стойчев свали от профила си във Facebook всички публикации, предизвикали огромен скандал през изминалата една седмица. Става дума за снимката му пред държавната психиатрия и индиректната заплаха, която той отправи към директора на лечебното заведение - д-р Цветеслава Гълъбова.
 

Премахнато е и иначе искреното му извинение както към служителите в психиатричните заведения, така и към протестиращите, на които размаха среден пръст.

За действията на политолога съобщи за FrogNews лично д-р Гълъбова.

 

Хронология на скандала

 

При ескалацият на напрежението между граждани и протестиращи в района на Румънското посолство политологът Стойчо Стойчев размаха среден пръст, заради невъзможността да премине с автомобила си през блокираното кръстовище. Неприличният жест бе уловен на видео, което на следващия ден обиколи социалните мрежи.

 

Доктор Цветеслава Гълъбова реагира на случилото се и написа отворено писмо до ръководството на Софийския университет (където Стойчев преподава) и поиска позиция от академичната общност в Алма матер.

 

В отговор на това Стойчев реши да се снима пред държавната психиатрия и да поиска оставката на Гълъбова като директор на здравното заведение, като употреби и думата “лудница”.

 

Това също не бе възприето като полезен ход за политолога.


Обществената реакция бе мигновена, което накара Стойчев да излезе с публично и искрено изнинение, в която той нарече себе си “смирен християнин” и помоли за прошка. Извинението му обаче бе сметнато за неискрено по няколко причини.

 

Оказа се, че няколко дни по-късно Стойчев е свалил абсолютно всички публикации по темата. В профила му липсват както снимките пред държавната психиатрия, така и извинението към засегналите се лица в спора.

 

Каква е причината за това, само можем да гадаем.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 8432 |21.08.2020 Журналист: Стойчо да се откаже от ГЕРБ и ще му простим . 31| 21250 |18.08.2020 Д-р Цветеслава Гълъбова с отворено писмо до СУ заради Стойчо Стойчев . 6| 6029 |17.08.2020 Стойчо Кацаров: Това е имитация на рестарт . 28| 11423 |14.08.2020 Н. Марков: Борисовчетата не са автори на плана за спасяване на редник Буда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads