Реклама / Ads
15| 3090 |28.06.2023 НОВИНИ

Васил Терзиев: Над 250 експерти работят по нашата програма. Силата ми е в изграждането на отбор

.
Източник: стопкадър
Живея в София, това е моят град и го обичам. Искам да има по-добра визия. Включвам се в битката за София, защото чувства, че мога да бъда полезен. Има с какво да допринеса в процеса за по-качествено управление на София.
 

Това заяви кандидатът за кмет на София на ПП, ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев в предаването „Още от деня“ по БНТ.

 

„Усилията на екипа ми са насочени към това как да подобрим живота в София. Важно е да мислим как да решим проблемите на София. Ще се борим за това да подобрим условията в училищата, с проблема с детските градини, искаме да създадем един по-зелен град с инвестиции в кварталите, да има едно по-прозрачно и честно управление, гражданите ще знаят как се разходва публичният ресурс. Тепърва ще споделяме детайли от нашата програма. Над 250 експерти работят по нашата програма“, разясни той.

 

„Роден съм в София, по-голяма част от живота ми е преминала в кв. „Младост“, сподели той.

 

„Това, което ни обединява с г-н Борис Бонев е как да подобрим градската среда. Кой ще е председател на общинския съвет не е на дневен ред“, каза кандидат-кметът.

„За мен са важни политиките, които създават най-добър резултат за софиянци“, подчерта Васил Терзиев.

 

„Искам да разбирам хората. Силата ми е в изграждането на отбор. Умея да виждам къде хората са силни и там да насоча усилията им. Доказал съм, че мога да водя хора“, каза той.

 

„Бих се радвал на мястото на Паметника на съветската армия да има нещо, което да показва какви сме, кои сме ние и да ни води като нация“, заяви Терзиев.

„Най-ценният ми капитал са приятелите, които са ме подкрепяли в трудни моменти и мога да разчитам на тях“, сподели кандидатът за кметския пост в София.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2600 |28.06.2023 Прокурорският син Васил Михайлов се връща в ареста . 1| 2730 |28.06.2023 Бонев: Постовете не са били водещи за нас, Васил Терзиев е с изключително голям управленски опит . 18| 2888 |28.06.2023 Васил Терзиев: Чувствам, че мога да бъда полезен, имам екип. Това, което се е случило някога не трябва да се повтаря . 45| 6782 |27.06.2023 Васил Терзиев, кандидатът за кмет на София: Камък по камък ще направим столицата европейски град /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads