Реклама / Ads

0| 3436 |12.12.2017 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 13 декември 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клокотница“ в ж.к. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Клокотница“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Софроний Врачански“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клокотница“ на кръстовището с ул. „Странджа“.


На 13 декември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Омуртаг“, ж.к. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Крали Марко“ до ул. „Страхил Войвода“

ул. „Крали Марко“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Петър Делян“

ул. „Страхил Войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Петър Делян“  

ул. „Чавдар Войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Петър Делян“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Омуртаг“, №66


На 13 декември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на водопровод по ул. „Даниил Етрополски“ , кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Даниил Етрополски“

ул. „Никола Крушкин - Чолака" от ул. „Даниил Етрополски“ до ул. „Никола Крушкин - Чолака" №18А

ул. „Мичман Тодор Саев“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на кръстовището на ул. „Даниил Етрополски“ и ул. „Никола Крушкин - Чолака"

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.


На 13 декември 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ришки проход, ж.к. „Красна поляна“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Гарванов“ между ул. „Добротич“ и ул. „Ришки проход“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Гарванов“ до бл. 222.


На 13 декември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Белите брези“ от ул. „Поп Евстати Витошки“ до пл. „Сборище“

ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Каменно здание“ до ул. „Севастократор Калоян“

ул. "Ралевица“ от ул. „Каменно здание“ до ул. „Елите“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Евстати Витошки“ ъгъла с ул. „Белите брези“.


На 13 декември 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Проф. Христо Вакарелски“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на адрес:

"Проф. Христо Вакарелски" №11


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: "Проф. Христо Вакарелски" №11.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 
   
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 4044 |11.12.2017 Мартин Димитров: Да не дописват доклада за АЕЦ ”Белене", къде е? . 6| 5628 |10.12.2017 Нито едно семейство в разрушено Хитроно не се е завърнало в дома си, съмненията за корупция не спират . 0| 3708 |08.12.2017 Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока . 0| 3639 |04.12.2017 Московски: Сигурността на данните зависи от това как се съхраняват, а не къде

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ