Реклама / Ads
Frognews
0| 2849 |27.09.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 28 септември 2018 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Порто Лагос“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Порто Лагос“, ул. „Орфано“, ул.Адриана Будевска“, ул. „Никола Славков“ №37

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Адриана Будевска “ №4.

 

На 28 септември 2018 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на ул. „Иван Вазов“ Център , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Иван Вазов“ от бул. „Васил Левски“ до ул.“ Цар Иван Шишман“

ул. „Цар Иван Шишман“ от ул. „Славянска“ до ул. „Ген. Гурко“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Вазов “ ъгъла с ул. „Цар Иван Шишман“.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 28 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Софроний Врачански“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Софроний Врачански“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софроний Врачански “ ъгъла с ул. „Пиротска“.

 

На 28 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 12, с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Долни Богров

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

 

На 28 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на до бл. 23, жк. „Дружба“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 23, вх. А, вх. Б, вх. В

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 23 вх. Б.

На 28 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Железопътна“, с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Железопътна“, ул. „Войнешки път“, ул. „Македонска“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Войнешки път“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Славчо Атанасов: Не се съмнявам, че има корумпирани депутати, вижте им костюмите 3| 3071 |26.09.2018 . Вижте къде ще спира водата в София 0| 2858 |24.09.2018 . Къде ЧЕЗ спира тока? 1| 3169 |21.09.2018 . Вижте къде ще спира водата в София 0| 2911 |20.09.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ