Реклама / Ads
4| 6691 |23.10.2020 АКТУАЛНО

Йомов, по-полека със самочувствието. Много сте добри, ама ви биха...

.
Йомов в акция... Източник: topsport.bg
Георги Йомов, футболист на ЦСКА-София казал след мача с румънския „Клуж“, загубен от „червените“ с 0:2: „Можем да кажем, че Клуж ни излъга. Категорично бяхме по-добрият отбор. Първото полувреме владеехме изцяло топката, имахме ситуации, но общо взето нямахме късмет“.
 

Общо взето нямахме късмет… Така мисли Йомов. Общо взето румънците ни надиграха, - коментирахме ние, дето бяхме на мача.

Не съжалявам, че отидох с приятели на стадиона. Ходя на мачовете на ЦСКА от дете, вече доста години. Яд ме е, че не бихме, но не това ми тежи. Ядосвам се на футболисти, които демонстрират неуместно самочувствие. Бяхме по-добриБяхте, но вадихте два пъти топката от мрежата!

 

Йомов е добър футбулист, има качества и желание да се изяви, но самочувствието му изпреварва постигнатото от него досега. И ако иска да научи повече за любимата игра, да си пусне някои мачове на дядо Пеле, който на 17 години е накарал света да го аплодира на световно първенство и на чичо си Стоичков, който играеше в ЦСКА като тигър, което великият Кройф оцени и го взе в „Барселона“. Няма да изброявам какви невероятни и гениални футболисти са играли в ЦСКА. И скромни при това, без да се изхвърлят, особено при загуба.

Йомов да чуе и Чичо Митко какво каза за мача.

 

Късметът е с упоритите и смелите, а не с приказливите.

 

Светлин Вълчев, фен на ЦСКА от 1987 година.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6985 |23.10.2020 Румен Гечев: Правителството е събрало трохички от невзетите 700 млн. от Божков . 46| 13458 |22.10.2020 Политолози за поредния сблъсък ”Дондуков 1” - ”Дондуков 2” . 12| 11715 |21.10.2020 Цветан Василев: Иван Гешев е възможно най-посредственият защитник и лобист на Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads