Реклама / Ads
8| 16507 |02.07.2017 АКТУАЛНО

Огнян Стефанов: Лесно проверимо е, дали Цацаров е пуснал SMS-а на Борисов

.
Лесно проверимо е, че главният прокурор Сотир Цацаров е пуснал SMS-а на Бойко Борисов от онова прословуто заседание на ВСС. Това заяви главният редактор на Frognews.bg Огнян Стефанов в предаването ”Просто Диков” по BIT телевизия.
 

"Трима мастити представители на българските тайни служби са потвърдили тази информация пред мен. А самата тя е лесно проверима, тъй като самият мобилен оператор разполага и може да предостави тази информация. Дори частно лице може да се сдобие с нея, като плати "на черно" съответната сума", обясни Стефанов.

 

"Когато в съзнанието на участниците в тази кореспонденция битува убедеността, че подобен вид връзки трябва да се извършват чрез SMS-и, то не би трябвало да се срамуват да си го признават, това трябваше да е повод за гордост", допълни Стефанов и уточни, че тази развръзка е причината Димитър Узунов, който се смята за човекът на Борисов във ВСС, да бъде толкова убеден в отричането, че той е изпратил SMS-a.

 

Стефанов коментира и сблъсъка между президента Румен Радев и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов:

 

"Когато се обявява война на президента, защото в случая точно това направи Цветан Цветанов, това е голям скандал. Мълчанието в медиите е типичното стъписване, да се разбере какви могат да са ползите, да се прецени коя страна да се заеме - чист медиен страх".

 

Той даде за пример себе си за това как може да бъдат натискани журналисти:

 

"Още не съм в затвора, но са ми повдигнати обвинения от прокуратурата. Три години НАП ме проверява, а Пеевски и майка му ги проверяват три месеца с всичките им бизнеси и имоти".

 

Главният редактор на Frognews.bg коментира и информацията, че Делян Пеевски планира да сложи ръка върху военното производство в България:

 

"Информацията ми за това дойде от военните профсъюзи и експерти. Буквално ми се каза, че там слонът влиза в стъкларския магазин. Това значи назначение на близки до Пеевски хора. Братът на шефа на Кинтекс е номиниран за място във ВСС, сами си правете изводите".

 

По думите му Пеевски вече има фирма, която е участвала в износа на оръжие, включително и за сирийския конфликт.

 

"Той очевидно разширява хоризонта на своите бизнес апетити. Когато обаче това засяга държавни заводи и ведомства, това няма как да стане без знанието на премиера", допълни Стефанов.

 

Цялото интервю може да видите тук.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 14309 |08.06.2017 Огнян Стефанов: В ”Господари на моргата” не съм променил нито една дума на Борисов и Василев . 3| 5170 |10.05.2017 Огнян Минчев: Не ми се задава въпроса какво кара Слави да обслужва интересите на ГЕРБ . 5| 5202 |25.04.2017 Борисов: Министрите най-лесно се слагат и махат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads