Реклама / Ads
1| 2413 |03.09.2024 НАРОДЕН ГЛАС

Иван Ланджев за Диона: Не е това, което си мислите: Прахчето не е прахче, а певицата не може да пее

.
Не е това, което си помислихте: Белото не е бело. Белото е напитка. Обаче напитката не се пие. Напитката се шмърка. А момичето е певица, но не може да пее. Иван Ланджев за сложния ни свят и разклатените дефиниции.
 

Светът е сложен, дами и господа, намираме се негде по средата на истината и лъжата, както е казал поетът, без да има представа, че говори за социалните мрежи. Или както обичат да повтарят неумеещите да играят шах: Светът е сложен, защото нещата не са черно-бели. 

 

Във всеки случай белото не е бело - това го разбрахме от един рекламен клип тия дни. Белото е напитка. Обаче напитката не се пие. Напитката се шмърка - но не е бело. Момичето в клипа е певица, но не може да пее. Освен това е известна, но причината за нейната известност не ни е известна. Всички дефиниции по веригата са разклатени. Едно нормално нещо няма в целия разказ. 

 

Междувременно Ед Шийрън може да пее и е известен. И понеже е световна попзвезда, напълни Националния стадион - тоест едно нещо е осъществило дефиницията си. Направило е всичко, което би трябвало да се очаква от него, ни повече, ни по-малко. Това е цялата история, толкоз.

Представете си за момент, че не сте чували тези два паралелни разказа и имате задача да отгатнете - кой от тях е предизвикал по-голям скандал в обществото ни? Би трябвало да е момичето с клипа, нали?

 

Не. "Не е това, което си помислихте", както тя самата далновидно отбелязва. "Доверете се на опита". И вижте какви новини традиционно събуждат народната ярост в нейната най-безкомпромисна и живописна форма - Фейсбук яростта. 

 

Източник: Иван Ланджев, DW.

 

Припомня, че в началото на година певицата бе заловена да шофира  след употреба на кокаин. Резултатите от химико-токсикологичната експертиза показали, че тя е шофирала след употреба на кокаин. По случая е образувано досъдебно производство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4132 |01.09.2024 Журналисти: Върви се към участие на две ДПС-та на изборите, имаше милионерски протест . 17| 5152 |30.08.2024 Слава Янакиева: Всеки ли може да използва БТА като платформа за руска пропаганда? . 12| 8120 |28.08.2024 Красимира Хаджииванова: Реалните рискове пред децата - да си сменят пола в училищната лавка или да попаднат на урок от Диона как се шмърка? . 25| 8477 |27.08.2024 Емил Джасим: Копейкин и част неговата рашистко-нацистка шайка позират гордо на Червения площад

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads