Реклама / Ads

1| 6910 |06.03.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Поощрителната награда от играта на ЧЕЗ „Академия енергия“ отива в Плевен

.
Кремена Стоянова – председател на УС и изп. директор на „ЧЕЗ Електро България“ АД връчи наградата система за домашно кино на Глория Манева от София
Общо седемнадесет награди бяха раздадени в онлайн играта на ЧЕЗ за разумно и отговорно потребление на енергия „Академия Енергия“, която стартира на 2 декември 2013 г. и приключи на 2 март 2014 г. На 4 март бяха изтеглени последните печеливши. Руслан Пешев от гр. Ботевград спечели последната седмична награда – тостер за хляб. Третата месечна награда е лаптоп, който отиде при Тома Томов в гр. Белене, а поощрителната награда - LED телевизор LСD, бе спечелена от жител на гр. Плевен.

Общо през периода на играта в онлайн платформата се регистрираха 6 157 участника. Бяха раздадени 13 седмични, 3 месечни и 1 поощрителна награди. Печелившите се определяха на лотариен принцип сред участниците, които изпълняваха условията за включване в съответната класация.

 

„Поздравявам всички участници в нашата игра „Академия Енергия“.  Искрено се надявам, че тя им е доставила удоволствие и ги е насочила към спазването на някои лесни и прости правила, чрез които да намалят потреблението на електроенергия и да допринесат за по-екологичното бъдеще на страната“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

„Поздравления за оригиналната идея, чрез която сте в полза на клиентите си и на природата. Научих за нея от месечното известие за сметката ми. Стремим се да използваме по-голям процент нощна енергия, купуваме си електроуреди клас А. Научихме много неща, например да проветряваме 4 минути, да сменяме редовно торбичката на прахосмукачката, да изключваме фурната 10 минути, преди да е готово яденето“, сподели Ивелин Иванов от гр. Етрополе, който през декември спечели сандвич-мейкър.

 

„Инициативата е много хубава, оригинална и полезна. Използвам повечето от съветите, които сте дали в играта. Научих и нов начин за пестене на електроенергия“, каза Глория Манева, спечелила втората месечна награда – система за домашно кино.

 

Играта „Академия Енергия“ е част от кампанията, която ЧЕЗ започна в края на 2013 г. за разумно потребление на електроенергия. Нейната цел е да информира домакинствата как да следят и активно да контролират потреблението си и какво могат да променят в поведението си, за да намалят консумацията на електроенергия. ЧЕЗ е силно ангажирана и с популяризиране на идеите за повишаване на енергийната ефективност. Дружеството регулярно реализира различни инициативи – провежда информационни кампании, обучения по устойчиво енергийно планиране, осигурява средства за обследване на детски градини и училища, както и за тяхното топлоизолиране, вътрешно осветление и енергийно ефективно оборудване.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 13| 6726 |05.03.2014 Всяка четвърта българка жертва на сексуално насилие . 14| 5738 |04.03.2014 „Да се премахне ли държавната субсидия за партиите?" . 7| 6025 |03.03.2014 Ученичка към политиците: Млад човек трудно следва мечтите си в България . 109| 11683 |02.03.2014 Прорицателят Селенте: Руснаците няма да се оттеглят и сантиметър, Русия не е Ирак
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ