Реклама / Ads
21| 8975 |09.07.2010 ПОЛИТИКА

Вицепремиери си разчистили сметки на гърба на Лъчо Иванов

.
Дянков взел реванш в този случай. Станало ясно, че у нас има народна власт. От темата на газа изтекла глупост, пръскаща на всички страни. Перфектно представление било изиграно у нас с изненадата на руската страна и на нашия премиер за цените на газа.
 

Стихът "Моята милица ме пази" е перифраза на съветско стихче, коментира химна на МВР главният редактор на вестник "Република" Петьо Блъсков в "Закуска за шампиони" по НТВ. Това си е автогол, добави Стояна Георгиева. Разбрахме от този текст, че у нас има народна власт, която е ясно как свършва, съобщи социологът Кънчо Стойчев, който вечер си пеел песничката и не го било страх.

Медиите бяха изключително благосклонни към Л. Иванов, коментира Румяна Коларова. По повод скандала с Лъчезар Иванов - от доста време се говори, че е изпаднал в немилост, въпреки че беше от монолитните представители, кадруващи заедно с Цв. Цветанов още на първите местни избори, каза Стояна Георгиева. На негов гръб стана разчистване на сметки между вицепремиерите и Дянков взе реванш, предположи тя. Този случай е пръв от 20 години насам, когато една партия решава да се раздели с човек, направил глупости, а журналистическата колегия получи кураж.

Премиерът ще действа избирателно в това отношение, вметна Георгиева. Това, че има брожение в ГЕРБ, е знак за нормализация, каза К. Стойчев.

От темата на газа толкова глупост изтече и пръска на всички страни, коментира П. Блъсков. Потресен съм от срещата на премиера със Зубков и от това, че премиерът не е бил информиран за това как се образуват цените, добави той. Газпром, които продават и имат контролен дял във фирмите-посредници, много добре знаят за какво става дума, опонира Георгиева. Перфектно представление е изиграно тук с изненадата на руската страна и на нашия премиер, констатира тя. Сега се водят сложни преговори, в които България настоява за промяна на сериозни параметри за количества, цени и посредници, обясни  Георгиева.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 14449 |20.01.2009 Как се изчисляват сметките за парното при промяната на цените? . 10| 6894 |14.05.2008 Изравнителни или нагласени сметки ще получат софиянци . 4| 6294 |27.03.2008 Защо са толкова големи сметките за парното? . 3| 5275 |14.12.2007 Неизбежният кабинетен ремонт и тънките сметки на партийните влъхви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads