Реклама / Ads
0| 3738 |12.08.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 13 август

.
ГЕРБ и ВМРО-БНД подписват споразумение за съвместна работа на местните избори в Пловдив; казват кой ще е новият директор на "Пирогов"; почва щафетата от извора на река Дунав до Черно море.
 
Политическа партия ГЕРБ и ВМРО-БНД ще подпишат споразумение за съвместна работа на местните избори в Пловдив. Документът ще бъде подписан от председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и от председателя на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов в присъствието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. След подписване на споразумението ПП ГЕРБ ще представи одобрените от изпълнителната комисия кандидат кметове.
Очаква се официално да бъде оповестено името на новия изпълнителен директор на “Пирогов”.

Проф. Ангел Гълъбов - директор на Института по микробиология при БАН, ще даде пресконференция от 12.00 ч. в БТА по повод вирусните инфекции през лятото и опасностите от зарази след наводненията.

От 9.00 часа в Телецентъра във Фестивалния и конгресен център (ФКЦ) министърът на държавната администрация и административната реформа Василев ще посети подготвителен курс за ИТ сертифициране за служители от администрацията, организирано от МДААР. Oт 10.00 часа във фоайето пред залата на областна администрация Варна (гр. Варна, ул Преслав 26) министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев и областният управител Петър Кандиларов ще връчат сертификати за компютърни умения IT Card на служителите от областната администрация, преминали успешно тестовете. След връчването на сертификатите е предвиден брифинг за представителите на медиите. От 14.00 часа в Пресцентъра на ФКЦ министър Василев като председател на сдружение „Книги за Варна” ще участва в пресконференция по повод издаването на шестата книга от поредицата „10 книги за Варна”. Официалната премиера на книгата ще се състои от 19.00 часа в резиденция „Евксиноград”.

Заместник-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров ще открие на 13 август 2007 г. информационен ден по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” на МТСП в 10:00 часа в сградата на Областната администрация в Стара Загора. По време на информационния ден ще бъде представена Оперативната програма, както и стартиралите схеми за безвъзмездна помощ, изпълнявани от междинните звена по програмата – Агенцията по заетостта, Агенцията за социално подпомагане и Министерството на образованието и науката.
В 12:00 часа, заместник-министър Димитър Димитров ще даде пресконференция за медиите в залата на Областната администрация.

На 13 август в 7.45 ч. зад сградата на Община Силистра всички желаещи могат да посрещнат участниците в щафетата от извора на река Дунав до Черно море. Дължината на отсечката от Германия до Румъния е около 2,740 км. Участват 5 отбора. Предвидени са за пробег 288 км дневно. Това означава около 12 км/ч. Един отбор трябва да покрие 65 км за около 5.30 ч. След това следващият екип продължава. Продължителността на пробега е 10 дни. frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4142 |09.08.2007 Предстоящо на 10 август . 0| 3930 |07.08.2007 Предстоящо на 8 август . 3| 4403 |06.08.2007 Предстоящо на 7 август . 1| 3799 |05.08.2007 Предстоящо на 6 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads