Реклама / Ads
0| 3900 |06.08.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 7 август

.
Заседава МС; дискутират бюджета на Р България за 2009 г.; съобщават акцентите на ХХІV издание на Празници на изкуствата "Аполония"; представят традиционния бургаски Международен фолклорен фестивал.
 

 

Министерски съвет ще проведе редовното си заседание от 10 часа.

В зала 134 на Народното събрание от 10.00 ч. НДСВ организира дискусия на тема „Бюджетът на Република България за 2009 г. и промените в социалноосигурителните и здравноосигурителните плащания”.

В 11.30 часа, делегацията на Групата за приятелство САЩ – България и на Комисията за въоръжените сили в конгреса на САЩ ще се срещне с председателя на Народното събрание Георги Пирински. Програмата на посещението същия ден предвижда срещи с министър-председателя Сергей Станишев и със заместник-министъра на външните работи Милен Керемедчиев.

Кметът на София Бойко Борисов ще открие в 10.30 ч обновената градина пред църквата Свети Седмочисленици.

Медицински център "Просел" ще даде пресконференция на тема „Икономически интереси при лечението със стволови клетки” от 11 часа в БТА.

Фондация "Аполония" ще даде пресконференция, посветена на ХХІV издание на Празници на изкуствата "Аполония" /30 август - 10 септември 2008 г./. Ще бъдат представени програмата и участниците в събитието. В брифинга ще вземат участие - Маргарита Димитрова - изпълнителен директор на Фондация "Аполония", проф. Димо Димов - председател на Фондацията, Весела Радоева- изкуствовед.
Пресконференцията е от 12 часа.

Кметът на Пловдив Славчо Атанасов ще приеме в кабинета си в 12,00 ч. заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройство Димчо Михалевски. Основните теми на разговор ще бъдат две – реализацията на проекта каскада „Въча” и спешното отпускане на средства от МРРБ за почистване коритото на река Марица.

В 10,00 часа кметът Славчо Атанасов ще инспектира строежа на новостроящата се детска градина в район Южен /в близост до ОУ „Яне Сандански/ . По-късно – в 11,00 ч. кметът на Пловдив заедно с районния кмет Здравко Димитров ще прережат лентата на първите завършени 10 детски площадки в район „Западен” .

От 11.00 часа в Благоевград ще се проведе пресконференция на кабелните оператори от цяла Югозападна България.

От 10.00 часа в Заседателната зала на община Бургас ще започне пресконференция, посветена на предстоящото издание на традиционния бургаски Международен фолклорен фестивал. В нея ще участват директорът на дирекция „Култура, маркетинг и връзки с обществеността” Весела Йорданова, както и членовете на организационния комитет Георги Райков и Пламен Каров.

От 11.00 часа в Заседателната зала на община Бургас ще се проведе официалното подписване на първите 10 споразумения за финансиране на проекти, изготвени по Програмата за публично – частно партньорство за реализация на малки благоустройствени проекти на общината. На подписването ще присъстват кметът на града Димитър Николов, заместник–кметът Ивелина Василева, главният архитект Веселина Илиева, експерти от дирекция „Евроинтеграция”, общински съветници и членове на Комисията за приемане и оценка на проектите по Програмата за публично – частно партньорство.

В 10.30 часа в пресцентър “Глас” във Фестивалния и конгресен център ще се проведе пресконференция по повод концерта на немската група Mo’ Horizons, който ще бъде в Летния театър на 11 август.

В 11.00 часа в главното фоайе на Фестивалния и конгресен център започва тържествено честване на 125-годишнината от създаването на Военноморския музей и 80-годишнината от първата му експозиция във Варна.

В 12.30 часа в зала Варна на общината кметът Кирил Йорданов ще приеме Н. Пр. Хенри Джакмен, представител на ООН в България.

В 14.00 часа в пресцентър “Варна” на Двореца на културата и спорта ще се проведе пресконференция на Сдружение “Икар” - Хасково. Те ще изнесат данни за организацията си, както и за форум-театъра ”Секс за заплата”, който ще бъде представен пред варненска публика в същия ден в Младежкия дом.

От 11.00 ч. в зала 315 на Областна дирекция Полиция ще се проведе пресконференция за резултатите, постигнати в работата на семинара “Онлайн престъпления срещу деца” .

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3982 |05.08.2008 Предстоящо на 6 август . 0| 3816 |04.08.2008 Предстоящо на 5 август . 0| 3818 |03.08.2008 Предстоящо на 4 август . 0| 4101 |31.07.2008 Предстоящо на 1 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads