Реклама / Ads
0| 3653 |12.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Лом: С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в диалог с всички институции в страната

.
Винаги като председател на Народното събрание съм търсила мнението на българските общини чрез НСОРБ по всички важни закони, които касаят живота на гражданите. Ще продължавам да го правя и като президент на страната. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Лом и ги поздрави по повод Деня на българските община – 12-ти октомври.
 

 „С вицеадмирал Пламен Манушев винаги сме се ръководили от принципа да се вземат решения, които имат най-висока обществена подкрепа. Стабилността и сигурността на държавата ще се основни в работата ни. Правителството и службите пазят по категоричен начин както българската територия, така и външната европейската граница. А ние с вицеадмирал Манушев ще работим в диалог с всички институции, за да осигурим нормална обстановка за работа в интерес на гражданите“, каза още Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент призова да бъде прекратено чертаенето на разделителни линии сред обществото от страна на другите политически партии, защото по този  начин се изчерпва енергията на нацията. „Време е да прочетем миналото, да се дадат оценките за него и най-накрая да започнем да живеем в настоящето. Трябва да мислим за бъдещото, за да осигурим на децата ни подредена и работеща страна“, обърна се Цецка Цачева към жителите на Лом. Тя беше категорична, че ще настоява за независим, работещ и справедлив български съд. „За мен е важно продължаването на съдебната реформа, за да бъдат гарантирани и защитени интересите на гражданите, на инвеститорите и на всички български граждани“, обясни Цачева. В края на срещата Цецка Цачева каза още, че заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работят за всички българи, които са в страната и които живеят в чужбина. „Ние ще сме президент и вицепрезидент на всички български граждани, ще бъдем говорители на всички проблеми и ще търсим техните решения“, подчерта Цачева.

В града на първата театрална постановка в България кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че за него е чест да се срещне с наследниците на храбрия поручик Стефан Трифонов, оставил костите си за освобождението на Добруджа на бойното поле. „България я има повече от 1300 г. И е време жена да застане начело на страната, за да се обединим наистина и да си върнем силата и честта, в които гласът на българите ще се чува навсякъде в страната и по света“, каза вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3363 |12.10.2016 Цветанов в Лом: Избирането на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на страната . 0| 3903 |11.10.2016 Цачева във Видин: Нацията има нужда от единство, искаме доверието на всички български граждани . 0| 3368 |11.10.2016 Цачева в с. Ново село: Ще работим за по-добри условия за учене и живот в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads