Петък, 20 Октомври 2017, 04:19
Frognews
0| 2767 |12.10.2016

Цачева в Лом: С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в диалог с всички институции в страната

.
Винаги като председател на Народното събрание съм търсила мнението на българските общини чрез НСОРБ по всички важни закони, които касаят живота на гражданите. Ще продължавам да го правя и като президент на страната. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Лом и ги поздрави по повод Деня на българските община – 12-ти октомври.

 „С вицеадмирал Пламен Манушев винаги сме се ръководили от принципа да се вземат решения, които имат най-висока обществена подкрепа. Стабилността и сигурността на държавата ще се основни в работата ни. Правителството и службите пазят по категоричен начин както българската територия, така и външната европейската граница. А ние с вицеадмирал Манушев ще работим в диалог с всички институции, за да осигурим нормална обстановка за работа в интерес на гражданите“, каза още Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент призова да бъде прекратено чертаенето на разделителни линии сред обществото от страна на другите политически партии, защото по този  начин се изчерпва енергията на нацията. „Време е да прочетем миналото, да се дадат оценките за него и най-накрая да започнем да живеем в настоящето. Трябва да мислим за бъдещото, за да осигурим на децата ни подредена и работеща страна“, обърна се Цецка Цачева към жителите на Лом. Тя беше категорична, че ще настоява за независим, работещ и справедлив български съд. „За мен е важно продължаването на съдебната реформа, за да бъдат гарантирани и защитени интересите на гражданите, на инвеститорите и на всички български граждани“, обясни Цачева. В края на срещата Цецка Цачева каза още, че заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работят за всички българи, които са в страната и които живеят в чужбина. „Ние ще сме президент и вицепрезидент на всички български граждани, ще бъдем говорители на всички проблеми и ще търсим техните решения“, подчерта Цачева.

В града на първата театрална постановка в България кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че за него е чест да се срещне с наследниците на храбрия поручик Стефан Трифонов, оставил костите си за освобождението на Добруджа на бойното поле. „България я има повече от 1300 г. И е време жена да застане начело на страната, за да се обединим наистина и да си върнем силата и честта, в които гласът на българите ще се чува навсякъде в страната и по света“, каза вицеадмирал Манушев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6232 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10714 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6311 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах