Реклама / Ads
0| 3253 |02.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Дупница: Единствената цел на политическите ни опоненти е да унищожат ГЕРБ

.
Политическите ни опоненти правят странни коалиции, които работят против интереса на гражданите на България. Единствената им цел е да унищожат ГЕРБ. Не трябва да позволяваме страната ни да се управлява от нови експерименти като Орешарски. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Дупница.
 

„Ние сме открити за диалог с всички, затова се срещаме лице в лице с хората в цялата страна. По време на нашите разговори липсват агресивни изрази и негативизъм, ние не противопоставяме обществото. Българските граждани трябва да изберат за президент и вицепрезидент достойните хора и доказани професионалисти Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, за да запазим стабилността на България“, подчерта Цветанов.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че второто правителство на Бойко Борисов е възстановило блокираните по времето на Орешарски европейски програми и Общините в страната са успели да завършат започнатите проекти. „През 2017 ще имаме над 800 милиона за сигурност, над 200 милиона за образование, над 200 милиона за здравеопазване, над милион и 200 хиляди пенсионери ще получат коледни добавки“, каза Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕБ обясни, че в момента в Дупница над 20 блока са в процес на саниране по Националната програма за енергийна ефективност. Според Цветанов регионът се разви допълнително с изграждането на АМ „Струма“. „София се доближи до Дупница. Кметът на Дупница инж. Методи Чимев има да разрешава още много въпроси, поставени му от жителите на общината. За да се случи това е нужно да има стабилна държава и европейски средства, които да стигат до хората на България“, заяви Цветан Цветанов.

 

Цветанов заяви, че българските граждани трябва да гласуват доверие на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, защото президентските избори ще дадат допълнителна гаранция за стабилността на България. „Трябва да бъдем единни и максимално мобилизирани, за да продължим европейския път на развитие на страната ни. Всеки един от вас, когато излезе от тази зала, трябва да бъде посланик на стабилността и да убеди своите близки, приятели и познати да гласуват с номер 17 в бюлетината “, посочи той.

 

Според Цветан Цветанов хората трябва да изберат Цачева и Манушев, защото те са безспорни и уважавани професионалисти в своите области. „Те имат безупречна репутация. Най-ценното качество на един политик е да не се променя към своите избиратели, както Цецка Цачева никога не се промени към жителите на Плевен. Като председател на Народното събрание Цецка Цачева нямали чрез диалог политическото противоречие, което имаше в българския парламент“, обясни още Цветанов.

 

Кметът  на Дупница инж. Методи Чимев обясни пред присъстващите, че по време на първия му мандат Цецка Цачева е направила първа копка на един от най-значимите проекти в града. „Цецка Цачева положи началото на архитектурните промени в центъра на Дупница. Тя направи символична първа копка на промяната“, подчерта кметът. Според инж. Чимев откакто ГЕРБ и премиерът Борисов са начело на държавата, в община Дупница се случват градивни неща, които са били невъзможни преди. Методи Чимев подари на Цецка Цачева  и вицеадмирал Манушев икона на свети Иван Рилски – светецът, който закриля Дупница с пожелание за победа още на първи тур.

 

Председателят на ОбС и общински координатор на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов обясни, че  България е апетитна за управление, защото благодарение на правителството на Бойко Борисов хазната е пълна, еврофондовете работят, а дефицитът е нисък. Той призова жителите на Дупница да не позволяват хората, които спряха развитието на България, да се връщат отново на влас.

На срещата в Дупница присъстваха общинският клубен ръководител на ЖГЕРБ-Дупница Радослава Чеканска, общинският координатор на ГЕРБ в Kюстендил Виктор Янев и кметът на Сапарева баня Калин Гелев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3152 |02.11.2016 Цветанов в Петрич: Трябва да запазим доверието на европейските ни партньори, за да продължи развитието на България . 0| 3296 |02.11.2016 Цветанов в Сандански: От президентските избори зависи дали ще продължи развитието на държавата или ще влезем в политическа криза . 0| 3590 |01.11.2016 Цветан Цветанов в Белица: ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони, защото не противопоставяме хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads