Реклама / Ads
0| 3532 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Владимир Тошев: При опонентите ни от БСП думи и дела напълно се разминават

.
Видин
Заставаме пред вас с открити лица, за да поискаме вашето доверие и подкрепа за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев. Радвам се, че залата е пълна и хората от Дунавци показват за пореден път, че имат активна гражданска позиция. Това каза народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев на среща с жителите на гр. Дунавци.
 
Тошев подчерта, че изборите за президент и вицепрезидент са от изключително значение, защото България се нуждае от стабилност и сигурност, за да се справя с предизвикателствата на съвремието. „Цецка Цачева и Пламен Манушев са опитни политици, които могат да обединяват, да намират верните решения и да работят в интерес на всеки един български гражданин”, каза още Владимир Тошев.

Той подчерта за пореден път, че ГЕРБ се отнася с уважение към всички  участници в изборите. „Независимо от това обаче, не мога да не обърна внимание, че при някои от нашите опоненти, думите и делата напълно се разминават”, каза народният представител. Тошев припомни, че преди седмици от БСП са задали въпрос към вътрешния министър Румяна Бъчварова за изграждането на бежански лагер във Видин. Изкуствено създават напрежение сред хората, само за да критикуват правителството и да противопоставят българските граждани. Сега стана ясно, че именно евродепутатите на БСП и на ДПС са подкрепили резолюция на ЕП за насърчаване на миграцията. Недопустимо е да си играеш със страховете на хората, да всяваш страх и да говориш за отговорност, а едновременно с това да показваш с действията си точно обратното”, категоричен бе Тошев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3655 |27.10.2016 Цачева в Харманли: Разликата между нас и опонентите ни е, че ние предлагаме реални решения за проблемите на хората . 0| 3470 |27.10.2016 Цецка Цачева в Свиленград: Внушенията на опонентите ни, свързани със сигурността на българските граници, нямат нищо общо с действителността . 0| 3449 |24.10.2016 Цветан Цветанов в Твърдица: Опонентите ни не могат да предложат алтернатива и реални решения за проблемите на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads