Реклама / Ads
34| 13208 |31.01.2013 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Gloria mundi: Предлагат гей почивки в България

.
"Да бъдеш гей в България никога не е било по-забавно!" Така започва рекламата на България на новия сайт Gay Holidays in Bulgaria, който има за цел да продава почивки на туристи с хомосексуална ориентация.
 

"Макар и гей хората не винаги да показват това, момчетата с женски черти са все по-често срещана гледка по улиците", уверяват от туристическата агенция, съобщава Дневник. "Обществото ни бързо приема принципите на толерантността и различието. Някои от най-популярните ни звезди са открито хомосексуални и имаме много места, където хората с обратна ориентация могат да се забавляват", допълват от Gay Holidays in Bulgaria.

Гей страницата Gayopolis.com съобщава, че новият туроператор предлага уикенд, екстремни, зимни и културни гей програми в българската столица. Те включват обиколка с екскурзовод в някои от най-известните гей и лесбийски клубове в София, посещение на Панчаревските бани, ски екскурзии, както и разбира се запознаване с по-нежната част на българското мъжко съсловие.

Едно от местата, включени в туристическите пакети, са Панчаревските минерални бани. "Минералната вода там е добра за здравето, а също така може и да извадите късмет с приятелска мъжка компания от местните", гласи рекламата на сайта.

Според Gayopolis през последните години България бързо се превръща в една от най-популярните гей дестинации в Източна Европа. Страницата посочва, че това се дължи на дългогодишната толерантност към отворените сексуални отношения.

Освен информация за възможните хомосексуални забавления из нощна София, туроператорът също така е поместил и обширна информация за културата, природата, историята и градовете в България.

От туроператора, който работи и в други ниши на туристическия бизнес, уточняват за "Дневник", че засега само проучват търсенето на пазара, но не са  имали конкретни сделки.

Ето и няколко примера от сайта, които рекламират забележителни гей дестинации в столицата, нощни и дневни:

Сред дневните се откроява паркът в Овча КупелThe Park – Ovcha Kupel for many years is famous as a cruising zone. Nowadays it is visited by people who are looking for sexual experience. (Паркът
 "Овча Купел" в продължение на много години е известен като круизна зона. Днес тя се посещава от хора, които търсят сексуално изживяване). То се демонстрира и нагледно, с помощта на снимка на млад мъж, заничащ из зад дърво:

както и на дибидюс млад мъж, наслаждаващ се на природните прелести, вероятно в очакване... 


 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5756 |25.02.2011 Сините предлагат на Дянков фискалният борд да влезе през 2012 . 49| 5549 |27.01.2011 Лява политика за хляба предлагат сините . 1| 5141 |13.01.2010 ЧЕЗ предлагат промени за доброто на потребителя . 0| 6437 |26.06.2009 Предлагат намаляване на ДДС и гъвкаво споразумение с МВФ за излизане от кризата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads