Реклама / Ads
24| 38454 |14.05.2012 ГЛАСЪТ

БСП ще умре от любов в неделята на Слепия

.
Иконообразният Сергей... Източник: on4ebon4e.blog.bg
Има такава опасност. Фатална любов е на път да направи това, което други партии се мъчат да сторят от години. Част от социалистите са покосени от любовни страсти по Първанов, а другите са обрекли сърцето си на Сергей. И двата лагера изгарят хем от чувства като рицаря Ланселот, хем горят в едипови пламъци заради обичта си към майката столетница. И Фройд ще се хване за главата.
 
„1 милион са дали за черен пиар срещу мен”, - вика Георги Първанов, а пламенният му пернишки поглед сочи към Станишевия стан. „Откъде знаете?” - пита плах журналистически гласец. „Моят екип ми каза”, - отвръща аргументирано президентът, издънка на Кракра. Неговият екип му казал и това е напълно досатъчно. Ама кой влиза в този екип, откъде е придобито това секретно сведение – нито дума.

Което идва да ни каже поне няколко важни неща.

Ако „екипът” е прав, значи Станишев и компания разполагат с неограничен финансов ресурс. Такъв обаче не е деклариран и прокуратурата плюс Сметната палата трябва тутакси да се самосезират и задействат. Да не би тези пари да са от онези пари, за които стана лют скандал в иначе спокойната Австрия? Или са дар от благодарни червени олигарси? Или са от членския внос на изнурените от лъжи и чакане на светло бъдеще стари комунисти вече new социалисти?

Станишев на свой ред казва, че това било чиста глупост и лъжа. Какво излиза тогава? Че всичко, което ни е говорил държавният глава Първанов два мандата са лъжи и глупости? Значи ли, че е стрелял по козела архар, има милиони в швейцарски банки, имоти в чужбина, тайни любовни афери, взимал е комисионни от оръжейни сделки и пр. и пр.? Ще се намери ли смело социалистическо сърце, което да зададе тези въпроси на конгреса?

Друг момент. За да се докопа екипът Първанов до такава информация дали не използва специални разузнавателни средства?  Или по-точно, дали хора от НСО не са му направили услуга? Вози шофьорчето Станишев, а той си гука с другарче за това-онова или поръчва черно пиарче в една газета. Шофьорчето попива всяка дума. След това отива при другаря началник и докладва, каквато е традицията. Другарят началник, напет генерал, от своя страна още същата вечер рапортува на другаря Първанов. Как защо... Защото той му е дал генералските пагони!

Иконографисването на комунистически лидери не е от вчера...

 

Въобще какво излиза? Че ако информацията за милиона и медийната чернилка е вярна – кофти за БСП. Ако обаче е лъжа – още по-кофти. К.р капан му казват някои...

Да не е човек на мястото на изгърбената и наводнена „червена” бабичка. Хем иска да помогне на своите да оправят партията и да върнат социализма, барабар с бригадирското движение, хем чака помощ от сегашната власт да й плати козичката, кокошчиците и да й поправи кочинката. Безплатно. Сложна дилема. В душата на нещастната баба се борят любовта и нуждата. Връщането на социализма за нея е като да и дадат бардуче с жива вода. Но пък децата и внуците й искат западни коли, да учат в Англия, да почиват в Гърция и да се разхождат в Париж. Как да стане тази работа?

И друго не може да разбере уморената старица. Плашат я червените политици, че коварен закон щял да прибира парите на забогателите незаконно. Можело и бабата да пострада, ако няма фактури за сайвана. Чуди се бабата: нали някога взеха властта на Девети с обещанието да върнат крадените народни пари. Е, не го направиха, но защо сега са против?

И друго и е чудно. Онзи ден, макар че вече не я държат кръката, отиде да види Първанчо; дошъл да им каже важни работи. Стигна тя пред клуба и какво да види: голя-я-я-м черен автомобил, едни яки момчета се въртят около него, от очите им искри летят, а най-отпред той – напетият юнак. Костюмът му лъскав като метал, а погледът му зареян нейде над главите на местните активисти. И ги гълчи, гълчи, докато се изгубиха между тревата.

Но да оставим бабата с нейните дертове. Ще си дойдат децата за 24 май, ще хапнат, ще пийнат, а на нея ще дадат някое розово хапче за успокоение.

И чичко Сталин е кандидат за светия...

 

Понеже стана дума за любов и страсти, не е лошо на конкреса БСП да отмени старите чествания на 9 септември, 1 май и Девети май и да се отдаде на Свети Валентин. Може и международно признание да получи. Защото е партия на влюбените до... смърт. В природата освен българските социалисти, само октоподите и скорпионите обичат така.

До конгреса на 19 и 20-ти май остават броени дни. Вярно, че социалистите, макар и да се кръстят трескаво в църквите, си остават атеисти, но да не забравят, че 20 май в православния календар е Неделя на Слепия. Каква символика само. А ще трябва да си отварят „очите на четири”. Трудна работа.

Изкушавам се да предложа на вниманието ви един малък, но съдържателен текст от блога on4ebon4e.blog.bg.


Верни ли са слуховете за непорочното зачатие на младата БСП икона Сергей?!

Очевидно зародилото се течение сред опозиционните лидери, като Яне, Сергей, Азис, а надяваме се и други национални надежди, да се задомяват и размножават, се утвърждава и за него свидетелстват достоверни източници:  "Лидерът на БСП и бивш премиер на страната Сергей Станишев ще става баща. Неговата приятелка Моника Йосифова е бременна в седмия месец", оповести Dariknews.
Фамилното име на възлюблената на социалистическия лидер навява сериозни библейски асоциации. Според очевидци, в много села се наблюдават все по-чести сбирки на пастири.

Очаква се развитие по темата...

 

Темата, както знаете, се разви и Сергей и Моника се сдобиха с рожба Дария.

Сега се очаква конгресът... А какво ще роди той...

 

Трайко Ремсизов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 191| 47582 |20.04.2012 Любовни и други чувства на опашката за власт . 82| 55467 |19.02.2012 СТРАХ ОТ АПОСТОЛА. И ЛЮБОВ... . 89| 39864 |17.02.2012 Българи, по-добре да умрем! . 36| 8189 |27.03.2009 Във ВИП Брадър политиката срита любовта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads