Реклама / Ads
19| 11758 |12.01.2014 ГЛАСЪТ

С ДЕМОР срещу патриотарските инсекти

.
По-добре карти, отколкото политика...
Онзи ден на Четвърък пазара в Пловдив трима възрастни мъже спореха яростно, кой бил виновен за скапаното дередже на България. Единият защитаваше БСП, а другите двама го нападаха, че "червените" били виновни за повечето поразии първо след 9 септември 1944 г., а след това и за времето след 10.11.1989 г.
 
Двамата опитваха да обяснят, че само патриотичните партии можели да спасят страната и народа. Защитникът на социалистическата идея, като не успяваше да ги надвика, накрая ги запита ядосано: Кои, бе, кои са патриотичните ви сили?! Воленовци и разни други насекоми ли?!

Последното разсмя дори някои от продавачите, които чакаха начумерени и премръзнали купувачи за стоката си, повечето от която вносни зеленчуци и плодове.

И знаете ли какво стана? Патриотично настървените опоненти изведнъж млъкнаха. Направо онемяха. Не скочиха да защитават националистите, което аз си обясних със затрудненото положение, да решат кои по-точно националисти да защитават. В България провазгласилите се за патриотични и националистични партии, партийки и организации са над 60 - само официално регистрираните. Волен Сидеров и неговата Атака са само една част - най-шумната и парламентарно представената. Но от тях нататък списъкът е толкова дълъг, че се създава впечатление, че само който го е мързяло, само той не е регистрирал в съда някакво свое си политическо формирование. Откъде такъв мерак за политиката - дявол знае. Всеки иска да е вожд, а не индианец.

Но защо онзи старец ги нарече насекоми? Това ме заинтригува и потърсих значението на думата в речника. Насекомите са безгръбначни триплатни животни от типа членестоноги. Ето каква била работата. За човека патриотарите и националитите са просто насекоми. Като тях се роят, имат кратък живот и са много досадни. Такава им е породата на хлебарките, домашните мравки, мухите, бълхите, кърлежите и пр. За немалко българи и бесепарите влизат в това понятие, но за тях доста неща са казани, затова ще се спра на големите и гръмогласни родни патриоти.

Видяхте Сидеров какви ги върши. В Куба, в Париж, а за последно и в самолта за Варна, както и на летището. Не са ли той и близкото му обкръжение ято конски мухи? Като щръклици налитат на всеки, който не ги харева или пък те не го харесват. Нямат пощада. Нямат и възпитание. Но и за какво са им, като разчитат на пълните идиоти и малоумници в държавата, които обаче никак не са малко. Простакът харесва такова поведение, защото самият той е агресивен и нахален. Да има кавги, обиди, юмруци и псувни. Колкото повече крещиш, толкова по-голям националист си.

Валери Семеонов, лидерът на НФСБ също има големи претенции към националистическото пространство. Този елементарн човек се опитва от след раздялата си с Волен, да убеждава хората, че е голям политик и може да свърши големи неща. Пълна измама. Щом си бил толкова близък на Сидеров, кумувал си му и сте измисляли заедно идеологията на атакистите, какво заблуждаваш, че сега правиш нещо по-различно и ново. Не стига това, ами си взел за другарче онзи самовлюбен и плиткоумен архонт Слави Бинев! Тези ли ще свършат нещо добро за народа и страната?! Коските мухи са за предпочитане.

Слушам в новините съобщават, че лидерите на патриотичните партии, обединени около НФСБ, се събрали на тридневен семинар в Златоград. Там обсъждали следващите действия около дейността на патриотичното обединение. Обсъждали и кои нови формации можело да се присъединят към тях. Три дена в Златоград тия умници съставяли стратегии и тактики как да измамят българите да гласуват за тях.  Това е истината, но медиите ги отразяват, сякаш са някакви велики умове, а не елементарни тарикати и мошеници.

Вижте само кои са участвали в историческата сбирка: Валери Симеонов - пръв главатар, Данчо Хаджиев и Валентин Касабов – Съпредседатели на НФСБ, Слави Бинев – Председател на ГОРД, Слави Георгиев и Александър Минев  (защо са забравили онази шавлива женица Поли Карастоянова...) и те от ГОРД, Георги Манев, Дияна Колчева и Константин Бачийски – СЕК, Григор Велев и Костадин Костадинов – Целокупна България, Славчо Атанасов, Слави Георгиев, Борис Ячев и Илко Илиев от НИЕ. Честно казано, освен че са се напили няколко пъти, не виждам какво друга са правили тия хора. Половината от тях са известни шампиони по чашка, на които алкохола и размил мозъците отдавна.

Да се чуди човек какво прави в такава компания професорът Григор Велев, освен ако не се интересува от новите си партньори патриоти като патоанатом.

Мине се не мине и медиите току се сетят и за Боян Расате. И той голям националист.

Зад него се влачи по студията и новоизлюпилият се Симеон Костадинов с неговата националистическа партия на България. Тия същите сформираха и патрули да обикалят улиците и да ги чистят от съмнителни елементи.

Национал-демократична партия пък си направиха Капка Георгиева и Димитър Стоянов - майка и син. И те искат парче от баницата.

За ВМРО няма какво да говорим, те отдавна са в политиката.  

Онзи Емил Димитров, дето беше голям приятел на Бойко Борисов, но направи нова партия на люспите от ГЕРБ, и той се изказва дълбокомислено по патриотични теми. "ГЕРБ беше много добра идея, но двама души я съсипаха. Казват се Цветан Цветанов и Искра Фидосова". Това заявява Емо Ротманса или Емо Фаса, както го наричат приятелите му. Той и партийката му БАСТА и те щели да спасяват България. Фаса казал и друго: „Не ме карайте повече да говоря за ГЕРБ. С много от хората там останахме в едни нормални, човешки отношения извън политиката. И като се видим с тях, си говорим предимно за лов, не за политика“. БАСТА пък щяла да издига свои кандидати за депутат на принципа: „Честни, свестни и известни“. Сигурно Фаса и себе си включва в това определение. И това ако не е наглост не знам кое е. Същият нахалик е и другарят му по далавери и лъжи Мирослав Найденов със звучния прякор Миро Мършата. Та тия като се видели със старите си съпартийци си говорели предимно за лов. Не за мизерията, корупцията и престъпността, а за авджилък Сигурно, защото имат много общи спомени от ловните оргии, които им е организирал лично Бойко Борисов с правителствения самолет. Мършата и Фаса са били до лявото и дясното му коляно. Двама големи патриоти от двете страни на най-големия.

Волен Сидеров, Деница Гаджева, Валери Симеонов, Слави Бинев, Славчо Атанасов, Миро Мършата и Емо Фаса - спасителите на българския народ, големите националисти. Е такова животно нема. Българинът наистина е най-големият простак и будала, щом търпи тези насекоми да го налазват. Търговците препоръчват за такава напаст ДЕМОР - инсектицидна пудра. Ефикасна срещу хлебарки, мравки, бълхи е всякаква друга гадна твар. Тази пудра е спасението. Редовно пръскане е спасението.

А онези набори от Четвъртък пазара ако бяха извели внуците си или бяха седнали да ударят един белот, вместо да се карат за партии и политика, щяха да са по-полезни на близките си и на себе си. 


Иван Георгиев,

о.р.подполковник

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 20146 |08.01.2014 Съдия В. Тенева е чиста, щом и прокурор Б. Сарафов е чист . 15| 27654 |07.01.2014 Не ща тютюн, ще гледам пепелянки! . 51| 18305 |05.01.2014 Нешка Робева - митове и реалности . 89| 44045 |03.01.2014 Тома Томов: Ако Близкият изток се срути, загиваме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads