Реклама / Ads
30| 13265 |20.03.2023 ГЛАСЪТ

Путин в Мариупол: Шокиращи прилики с други два колоса в политиката

.
Путин поседнал във Филхармонията...
Мдаааа… В следващите редове няма да прочетете нито една дума антикремълска пропаганда. Нито една! Ще ви предадем с висока точност репортаж в „Комсомольская правда“, където шеги с властта няма как да се случат.
 

В смисъл, че след като преди месец журналистът от редакцията Владимир Романенко пусна няколко текста за реалното положение на фронта в Украйна, които просъществуваха 10 минути и костваха набиване на канчето на ръководството, вече всичко се пише „правилно“.

 

И така. Цитираме: „Пресслужбата на Кремъл в неделя вечерта разпространи съобщение, че руският президент Владимир Путин е посетил Мариупол. Ден по-рано беше съобщено за посещението му в Севастопол в Крим. Губернаторът на града Михаил Развожаев заяви, че "Путин е пристигнал сам, зад волана".

 

В съобщението, разпространено от информационните агенции с позоваване на Кремъл, се казва, че Путин е отлетял до Мариупол с хеликоптер, след което е обиколил няколко района на града с кола, придружаван от вицепремиера Марат Хуснулин, който му докладвал за хода на строителни дейности.


.
Путин шофира, до него важен кадър обяснява    какво става със строителството... (Не е ясно дали Путин кара Мерцедес или Тойота, но със сигурност не е руски автомобил)

 

Общоруската държавна телевизионна и радиокомпания „Звезда“ публикува кратко видео от колата с Путин: на кадрите се вижда как автомобилът се движи по улицата в тъмното, пътникът Хуснулин разказва на шофьора Путин за извършената работа.

Показано е и посещението на Путин в сградата, за която се твърди, че е Филхармонията.

 

Там президентът на Руската федерация огледал залата и седнал в едно кресло. От Кремъл съобщиха, че Путин е разговарял и с местни жители и по покана на едно от семействата е отишъл в дома им.


.
Обикновени хора се радват на госта Володя...

 

След като съобщиха за посещението в Мариупол, от Кремъл допълниха, че Путин е провел среща в командния пункт на спецоперацията в Ростов на Дон, на която е изслушал доклади на началника на Генералния щаб на въоръжените сили на РФ Валерий Герасимов и други военни лидери.

Мдаааа… Кратко и ясно.

 

От „Московския комсомолец“ уточняват, че от Кремъл не са изпратени никакви снимки на президента. Нито видео. (По-късно се появиха няколко...)

 

Можеше да има снимки, ако руските изстребители не бяха свалили американския беспилотник над Черно море. Но го свалиха. По-точно, заляха го с керосин и още нещо му направиха и вече е на дъното… Вметката е на Фрог нюз и по никакъв начин не ангажира българския президент и служебния военен министър с това непрофесионално мнение.

 

Според нас се набиват на очи някои силно познати на българите и севернокорейците прилики, които е редно да споделим.

 

Путин пристигнал там, където трябвало да пристигне с хеликоптер. По същият начин Бойко Борисов наблюдаваше строежа на Руски/Турски поток. Газовата тръба, дето ни струва на нас 3 млрд лева, а на Путин нищо, нали се сещате?

 

След това: Путин сам карал автомобила, а някакъв политически аргатин му докладвал през това време каква е хавата със строителството в района. Човекът се казвал Марат Хуснулин. У нас в тази роля сме гледали Томислав Дончев, Владислав Горанов, Николай Нанков… Ако и там строителството, показано на Путин е като това, дето го показваше Бойко – жална им майка… Истината е, че Бате измисли номера с джипката много преди Володя, но не е красиво това да се говори насам-натам. Нали разбирате – руснаците са измислили всичко първи…


.
Бойко в джипката, а до него верен кадър докладва каквото трябва...

 

Путин посетил и Филхармонията. Не само, дори седнал в едно кресло в залата!

Вие не помните, но ние помним: през 2012 г. Бойко посети ремонтирания Варненски театър. Не само, но и пожелал „На добър час“ на актьорите. Обещал друг път да гледа и някое техно представление. Това не стана, но пък варненските театрали и цяла България години наред гледахме представленията с Борисов. Трябва да признаем, че жанрово и с актьорска игра направо изби рибата…

 

Как продължава приказката? А, да – семейство, случайно се видяло с Путин,  поканили го у тях и той, разбира се отишъл. Разбира се, че това е станало случайно, семейството нито е било избрано предварително, нито е било проверявано, още повече скромният му дом. Просто топли човешки отношения между народен вожд и любящ народ.


.
Ким Чен Ун сред народа...

 

Този номер с „човещината“ и „обикновените хора“ е един от любимите на севернокорейския пръв държавен и партиен ръководител Ким Чен Ун. Владимир Владимирович има намерение да го стигне, а защо и да не го надмине? Къпе се в народната любов – колко му е.

 

Фрог нюз

 

П.П. Освен това: Путин играе хокей, Бойко - футбол. Путин е самбист, Бойко - каратист. На Путин дамата на сърцето бе в Швейцария, но след санкциите не е ясно Кабаева къде потъна с децата. При Борисов е същото: беше Борислава Йовчева в Барселона, но като започна разследването за пране на пари - изчезна някъде. И двамата обичат кучета. Путин е завършил школата на КГБ, а Борисов - школата в Симеоново. Само дето Путин е кагебеец, а нашият - пожарникар. Освен това Вова е антизападняк, а Бойко е евро-атлантик. Наужким, де...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 12461 |10.03.2023 Взимайте си знамената и заминавайте при Путин. Ще зарадвате и децата си . 18| 12867 |25.02.2023 Гешев се прави на Путин с обръщение към нацията. Не е ли крайно време да си ходи? . 30| 12993 |23.02.2023 Смразяващи съвпадения в реч на Мусолини и обръщението на Путин. Фашист ли е руският диктатор? . 45| 12116 |22.02.2023 За Путин, няколко изречения, ако може?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads