Реклама / Ads
0| 3353 |29.06.2022 НОВИНИ

Бачийски: „Продължаваме Промяната“ най-вероятно ще се яви самостоятелно на изборите

.
Константин Бачийски Източник: стопкадър, bTV
„Продължаваме промяната“ най-вероятно ще се яви самостоятелно на изборите, които се задават. Това стана ясно от думите на депутата от ПП Константин Бачийски.
 

Според него явяването самостоятелно на всички парти и движения, организирали протестите срещу статуквото на ГЕРБ и ДПС е, за да имало предвидимост да имали избирателите.

 

По думите му, преди евентуалните избори може да се подпише споразумение, че след влизането в парламента партиите срещу статуквото ще направят коалиция.

 

„Причината за явяването отделно е, че всяка формация има определен тип гласоподаватели, които харесват едни, но други - не“, обясни той в предаването „Денят с Веселин Дремжиев“.

 

Бачийски не изключи коалиция „Митрофанова“, но и не в този парламент. Можели да се пробват в следващия.

 

Той бе лаконичен за възможността за второ правителство на „Продължаваме Промяната“ в това Народно събрание: „Продължаваме разговори с депутати, които са срещу мафията и има оптимизъм. Не се ли успее, се отива на изборите. Сега след реакцията на БСП да руските дипломати обаче ми е трудно ми е трудно да преценя точно. След няколко дни може би нещата ще се изяснят и смятам, че реакцията днес на Корнелия Нинова беше прибързана и беше предназначена основно за избирателите на нейната партия“.

 

За изгонването на руските дипломати Бачийски поясни, че на закритото заседание са се чели докладите на българските спецслужби относно нерегламентираната дейност на руснаците у нас, застрашаващи националната ни сигурност, както и за рисковете за България от войната в Украйна.

 

„Реално Русия прокарва своята политики не само с шпионаж, а и с икономическите лостове, с които разполага. Интересите на Русия, свързани с енергетиката не са единствените, предизвикали за свалянето на кабинета на Кирил Петков, а има с вътрешни проблеми като например „Капитан Андреево“, смята Константин Бачийски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5363 |27.06.2022 „Продължаваме Промяната“ не дойдоха на консултациите с президента Румен Радев днес . 0| 4749 |14.06.2022 Караджов: Нямам общо с „Делта хил“ и Орлин Алексиев. Усещам, че мафията е пробила „Промяната“ . 0| 3109 |13.06.2022 Депутатът Михнев: „Продължаваме промяната“ ще намери нужния брой депутати за мнозинство . 0| 4302 |29.05.2022 Шефът на „Евролаб 2011“ отвърна на Бачийски: Изговореното от членовете на шайката, наречена „ПП“, са лъжи и инсинуации

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads