Реклама / Ads
20| 7389 |07.04.2021 НОВИНИ

Кмет сигнализира, че е бит в офис на ГЕРБ - Каварна заради нисък изборен резултат /видео/

.
Пребитият мъж
Кметът на село Белгун Благомир Станев сигнализира прокуратурата, че е бил пребит в офиса на ГЕРБ в Каварна в ранните часове на понеделник, съобщава местното издание ”Добрич онлайн”. Той обяснява мотивите за побоя с познанството си с координатора на ДПС в Каварна и изборния резултат на движението в селото. В Белгун ДПС имали цели 11 гласа, казва кметът.
 

В жалбата до Окръжната прокуратура в Добрич Благомир Станев твърди, че в 3:30 ч. сутринта двама души са почукали на входната му врата на жилището му в село Белгун. Те му казали че кметът на Каварна и председателят на Общинския съвет го чакат за среща в офиса на ГЕРБ.  След настояване от тяхна страна Благомир Станев твърди, че е тръгнал с колата си към града.

 

В жалбата му се посочва, че влизайки в офиса, там са го заварили няколко души – Илиян Събев (областен координатор на ГЕРБ за Добрич), Йордан Стоянов, който е председател на общинския съвет в Каварна, техническият секретар на ГЕРБ в Каварна и други, пише "Добрич онлайн".

 

След като кметът седнал, Илиян Събев започнал да го обижда, псува и да изсипва отпадъци върху него. Станев казва, че не се е съпротивлявал.

"Започна да ме рита и да ме бие с юмруци, изкара автоматичен нож от джоба си и започна да ми реже екипа", пише още в жалбата си кметът на с. Белгун и допълва, че останалите са наблюдавали, а председателят на общинския съвет Стоянов е снимал с телефона си.

 

"През цялото време Данчо Стоянов го подканяше да се гаври с мен и това му доставяше удоволствие", пише още в жалбата, цитирана от местното издание. 

Окръжната прокуратура е разпределила проверка по случая. "Добрич онлайн" казва, че засегнатите от жалбата са потърсени, но засега няма връзка с тях.

 

Във фейсбук групата "Срещу дезинформацията" пише:

 
Това е Благомир Станев, кмет на с.Белгун, общ.Каварна.
Около 2 ч. сутринта на 05.04. той е пребит в офиса на ГЕРБ Каварна.
Изпращат кола с двама мъже да го закарат до офиса на Герб, като му казват, че го вика спешно Елена Балтаджиева.
С влизането в офиса разбира, че е лъжа.
Започват да го бият. Причината - защо в с. Белгун има само 46 гласа за Герб и защо не се е постарал да накара селото да гласува за партията.
Дано никога да не ви се налага да изживявате ужаса, който изживява той и семейството му!


След като от ГЕРБ са получили копия на протоколите - още 6 човека са заплашвани и привиквани в същия офис...
Всички са подали жалби.
Лицето присъстващо и вероятно пряко извършило побоя е Йордан Стоянов  - близък приятел и донор на знакови фигури от местната полиция.
Друг подобен присъствал местен феодал е и Илиян Събев.
Продължаваме да ровим по случая!
Споделете.
Можете да помогнете да ги спрем, като дадем максимална гласност, като стигнем до големите медии!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3574 |31.03.2021 Задържаха сина на кмета на Панагюрище. Медия го уличи, че се занимава с антики . 7| 3850 |31.03.2021 Само във Фрог: Шуробаджанащина тресе Берковица. Кметицата назначава роднини със странни рокади . 9| 3243 |01.03.2021 И комисията на Цацаров погна кметицата на „Красно село“ . 34| 6132 |01.03.2021 БСП с позиция: ГЕРБ арогантно узурпираха кметското място в Мъглиж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads