Реклама / Ads
24| 6327 |29.01.2023 НОВИНИ

Костадинов горд: Синът му защитил подписката за лева с шамари

.
Източник: личен архив
В бой заради скъсана бланка за референдума за запазването на лева е участвал синът на лидера на ”Възраждане” Костадин Костадинов. Това съобщи самият Костадинов в публикация във Facebook.
 

Според разказа, пълнолетното момче е събирало подписи за референдума от свои съученици. В публикация на страницата си във Facebook, Костадинов подчертава, че събира подписи само от деца над 18 години. Момче от съседен клас обаче се оказва против. Отива при сина на Костадинов и къса една от бланките за подписи.

 

Тогава Костадинов-младши го накарал да си избере дали да разпечата 30 нови бланки или "да изяде балтиите" (шамарите по варненски). 

 

"Евробабаитът отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите", разказва Костадинов, като допълва, че това е един от моментите, в които се гордее със сина си. Набитото момче си тръгнало и заплашило с реванш.

 

"След малко се връща с още няколко момчета, но и синът ми е с неговите приятели, като последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото:)

 

След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра. След случката интересът към подписката станал още по-голям и вероятно в понеделник почти всички пълнолетни ученици в училището ще са се подписали", пише още Костадинов. 

 

"Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях. Защото, докато синът ми разказваше историята, дъщеря ми, която е на 11 години, през цялото време се тюхкаше, че е малка, и не може да събира подписи и тя", завършва публикацията си Костадинов.

 

Припомняме какво каза Костадинов преди години, когато лидерът на "Воля" Веселин Марешки го удари: "Искам да го вкарам в затвора този човек – никой няма право да обижда, да раздава юмручно правосъдие".


.


.

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3174 |20.01.2023 Елисавета Белобрадова: От липсата на подкрепа за българите в РСМ печели само Костадин Костадинов . 9| 3254 |13.01.2023 Костадинов: Ако един договор не може да бъде предоговорен, то той не е договор, а диктат . 3| 2971 |12.01.2023 Ако има кабинет, той ще е заради военната помощ за Украйна, смята Костадинов . 10| 3035 |08.01.2023 Костадин Костадинов загрижен за парламента, бил на ”командно дишане”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads