Реклама / Ads
54| 5726 |22.05.2011 НОВИНИ

В. Сидеров: Ако ДАНС не се събуди, нещата ще станат страшни

.
Волен Сидеров
Сега политиците виждат удобен момент да ме посочат като хулиган и екстремист. Международните институции не знаят какво става, защото медиите представят нещата по преиначен начин. Ислямският радикализъм е заплаха номер едно за Европа.
 

Протестът ни срещу озвучаването на джамията е от 2005 година. Носи се вой от високоговорителите. Озвучаването дразни жителите на столицата, гостите, работещите. Общината я сезирахме много пъти, но тя нищо не направи нито миналия мандат, нито сега. Обръщам се към г-жа Фандъкова да обърне внимание на този факт. В други държави на ЕС няма такова озвучаване, това там е забранено, каза Волен Сидеров в предаването На 4 очи по Нова тв.

„Многая лета”, която звучеше от автомобил, предизвика конфликта, каза Сидеров и показа снимка на човек с нож в ръката и препоръча на Цветанов да установи самоличността му, показа и снимка на Юзеиров. Според него целият бой е продължил няколко минути и е станал върху покрива на обществена тоалетна, залепена до оградата на джамията. Политикът показа и снимки, с които поясни какво се е случило.

Коментарите, които направиха политицити, аз ги чух. Тези коментатори са управлявали страната ни в продължение на години. Сега те виждат удобен момент да ме посочат като хулиган и екстремист. Международните институции не знаят какво става, защото медиите представят нещата по преиначен начин. Ислямският радикализъм е заплаха номер едно за Европа. У нас никой не го спира, джамиите са се превърнали в гнезда на ислямския радикализъм, обяви Сидеров и добави, че има доказателства, които е представил и в ДАНС. Той имал доказателства и за мюфтийството, които щял да предаде през следващата седмица. Ако ДАНС не се събуди, те не пипат нищо от години, нещата ще станат страшни. Сега управлява ГЕРБ и питам защо не се взимат мерки срещу ислямския радикализъм, който е превзел джамиите.

Сидеров обяви, че протестите им няма да спрат и ще искат спиране на озвучаването на джамията в центъра на София. Трябва ли да чакаме софийското метро да се взриви, та тогава някой да каже „Сидеров беше прав!” За тях България не е родина, категорично каза политикът. Тези, които припознават България за своя родина, нямат проблеми с нас. Но тези, които искат да откъснат парчета от страната, имат, каза още той и добави, че искат сваляне на имунитета на Доган, за да бъде разследван и съден за корупция, за заплаха на националната дсигурност. Аз не се страхувам и затова заявявам, че това, което правим, е наша кауза и няма да престанем. В цял свят има протести срещу ислямизацията, ако това не се прекрати, Европа ще загине, прогнозира Сидеров.

По думите му само Атака поставя тези въпроси и ще си носи и последиците. Според него управляващите трябва да направят нещо.

Обяснявайки каво е станало в Батак, Сидеров каза, че в този ден кметът бил организирал мажоретки и веселие, затова Атака реагирала. Само ги попитахме така ли се отбелязва паметта на мъчениците, показахме, че този кмет се гаври с паметта на мъчениците.

Уорлик тука се държи не като посланик, а като клоун. Той е срам за американската дипломация и решението на българското правителство трябва да се промени, каза Сидеров. Защо сегашното правителство не променя този договор, попита риторично той и изброи много страни, които получават наем за базите, които ползват САЩ.

Ако се вземем в ръце и разчитаме на себе си, ще тръгнем нагоре, прогнозира политикът. Ако ГЕРБ не промени политиката си, няма да получат доверие за втори мандат. Загърбването на българското предприемачество, колонизирането на България, социалният въпрос - това са нерешените проблеми в България.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 5304 |16.05.2011 В. Сидеров: Стана ли президент, всички ще си плащат сметките . 64| 7434 |13.05.2011 Дж. Уорлик към Сидеров: Ще Ви унищожа! . 15| 5352 |20.04.2011 В. Сидеров: Дал вместо Доган - от трън, та на глог . 107| 5830 |08.04.2011 В. Сидеров: Време е Трайков да си ходи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads