Реклама / Ads
0| 3377 |10.07.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 11 юли 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сашо Николов - Сладура“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Сашо Николов - Сладура“ от ул. „Борис Руменов“ до ул. „Асен Йорданов“ и ул. „Аспарух Лешников“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сашо Николов - Сладура“ ъгъла с ул. „Аспарух Лешников“.
На 11 юли 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Димитър Михалчев“ местност „Секулица“ кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Димитър Михалчев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Димитър Михалчев“ ъгъла с ул. „Прохладен път“.
На 11 юли 2018 г. (сряда), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Васил Левски“ вилна зона „Кокалянски ханчета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Държов дол“, по ул. „Васил Левски“ от ул. „Буката“ до ул. „Държов дол“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буката“ ъгъла с ул. „Васил Левски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3591 |09.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3365 |08.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3494 |05.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3557 |03.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads