Реклама / Ads
0| 3663 |11.07.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще спре водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Добруджански край“ кв. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Йоаким Кърчовски“, ул. „Дамян Груев“, ул. „Йорданка Филаретова“, ул. „Добруджански край“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добруджански край“ ъгъла с ул. „Георги Данчов - Зографина“.

На 12 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове  на ул. „Гълъбец“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кутловица“ от ул. „Гълъбец“ до ул. „Юндола“

ул. „Гълъбец“ от бул. „Ситняково“ до ул. „Георги Пеячевич“

ул. „Добромирка“, бул. „Ситняково“ №19 и №21

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кутловица“ ъгъла с ул. „Гълъбец“.

На 12 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Лашова“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Сух Искър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий “ ъгъла с ул. „Лашова“.

На 12 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Доло“ кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Доло“ бивш стопански двор

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доло“ пред входа на бивш стопански двор.

     

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3377 |10.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3591 |09.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3364 |08.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3493 |05.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads