Реклама / Ads
35| 6289 |27.10.2010 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Не познавам Сумиста, търсете го при президента

.
Не съм виждал Сумиста никога. Не знам колко му е обемът. Може би президентът ще каже. Опозицията иска очевидно да ме вкара в своя собствен сценарий, но аз няма да участвам в него. Ако имах договорки с Алексей Петров, щях да съм най-толерираният и уважаван политик.
 

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов отрече да се е срещал с Петър Стоянов-Сумиста, както твърдят от РЗС. Той каза пред журналисти в кулоарите на парламента, че дори няма представа как изглежда соченият за основен играч в групата на "Килърите", на която МВР приписа няколко убийства.

"Аз този човек визуално не съм го виждал. Визуално пред мен не е стоял. Не знам колко му е обемът. Може би президентът сигурно ще каже. Това е сценарий за политиката, която реализира българското правителство и политиката, която се реализира срещу борбата с организираната престъпност. Разбира се, че това е неугодно за всички тези, които са превърнали в зависимост всеки един от политиците в България, които са били фактори в държавата”, коментира вицепремиерът.

Според Цветанов политическите опоненти искат да го вкарат в своя собствен сценарий. „Аз ще си бъда същият какъвто съм бил и преди тези публикации, които изнася Яне Янев, така че този сценарий ще продължи. Той ще бъде много тежък, това съм го очаквал. Аз, ако се бях договорил с Алексей Петров или с някой от неговите клакьори, щях да бъда най-толерираният и най-уважаваният политик. Никога не съм си помислял да се възползвам от такива неща. Не са ми предлагали. Срещата, която Алексей Петров изиска, да дойде в моя кабинет, аз знаех какъв е неговият стил на работа. Затова на тази среща преди това поканих главния секретар, защото всичко, което се говори с този човек, искам да се говори в присъствието на трети човек, защото знам какви могат да бъдат манипулациите, след като ги наблюдавам в момента", заяви вътрешният министър в кулоарите на НС като коментар на ареста на журналисти от вестник "Галерия" заради посещението им в село Шума, където семейството на Цветанов има вила.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5799 |26.10.2010 Цветанов: Промяната на мярката на "Педофилите" не ги прави невинни . 4| 5147 |19.10.2010 Цв. Цветанов: ДДС-арите спестиха 30 млн. лв. за България . 75| 7684 |17.10.2010 Цв. Цветанов: Ал. Петров трябваше много по-рано да бъде неутрализиран . 8| 5588 |15.10.2010 Цветанов: Янев става адвокат на мафията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads