Реклама / Ads
0| 5545 |22.12.2022 АКТУАЛНО

Проучване на Фрог: 6-годишни искат детектор на лъжата, дебитни карти и цели банки от Дядо Коледа

.
Източник: личен архив
6-годишните деца масово искат детектор на лъжата от Дядо Коледа, установи ФрогНюз след проучване в социалните мрежи и детски градини.
 

Може би няма да е изненада, но повечето деца искат играчките, които се рекламират по известените детски канали.

 

Рекламата на въпросният детектор на лъжата звучи така:

 

"Впуснете се в забавно семейно приключение и открийте кой лъже за това дали помни датата на сватбата на родителите си или е изял последното парче торта в хладилника".

 

"Изберете карта с въпрос и посочете някой, който да отговори на него. Дали машината ще светне с червена, оранжева или зелена светлина? Зависи от отговора!"

 

Играта Детектор на лъжата е подходяща за всички членове на семейството, като в нея могат да се включат едновременно от 2 до 8 души".

 

Дали за да подложат на изпитание родителите си дали не ги лъжат или просто за забавление, голяма част от децата искат именно този подарък да им бъде изработен от джуджетата на Дядо Коледа.

 


.

 

Други отиват къде, къде по-далеч. Момченце на 6 години иска празничната шейна да му донесе истинска банка, друго пък иска дебитна карта с 10 000 лв.за да може да си купува игри и нива през телефона за игрите.
.

 

Сред желанията на децата се срещат и:

 

"Монополи и плюшена котка, защото знае, че истинска няма как"

 

"Футболна топка, конструктор и книжка (6 години)  Сам написа писмото си до Дядо Коледа"

 

"Момиче на 7 статив и комплект за рисуване".

 

"Екип на Мбапе+топка и дрон. Има и още неща,които си е поръчал при баби и дядовци, та ще видим  . Момче на 6 год."

 

"6 годишен пък си пожелава Планетите".

 

Страндартно децата искат и домашни любимци – кучета, котки, чинчили и всякакви други четирикраки космати и пернати същества. Разбира се, както всяка година, младото поколение жадува за телефони и лаптопи, таблети и всякакви най-нови електронни играчки.


.

В крайна сметка каквито и желания да имат децата има едно нещо, което ги обединява и това е вярата в добрия белобрад старец Дядо Коледа, който тайно ще ги посети и ще остави подаръците на послушковците под елхата.

 

Констанца Илиева

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 7521 |16.12.2022 Италианското посолство за Фрог: Нямаме нищо общо с наградата Джовани Фалконе . 2| 6660 |06.12.2022 Само във Фрог: Стара планина и Манастир ”7-те престола” са под сериозна заплаха от воден катаклизъм . 0| 5177 |16.11.2022 Вера Банчева за Фрог: Микеле Плачидо идва на Киномания 2022, ще изненадаме с невероятни хитови заглавия . 3| 5932 |03.11.2022 Само във Фрог: Сирените няма да чуят 60% от българите при война и бедствие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads