Реклама / Ads
48| 11525 |21.02.2023 АКТУАЛНО

Народът след обръщението на Путин: Руско реалити, кога ще връщате откраднатите милиарди, дворци и яхти?

.
Още преди да завърши 30-минутното си обръщение към Федералното събрание в мрежата закипя от коментари на обикновени руски граждани.
 

"Какво да очакваме? Нищо добро, естествено, от тези, които днес са във властта. Той се обърна към тях, не към нас. Знае ли, че ни има?"

 

"Чакахте, чакахте… Повечето бързо разбраха, че ни блокира с лъжите си на подсъзнателно ниво: да не се замисляме, какво още ни очаква."

 

"Слушах възхитен посланията на Президента. Той е велик човек!"

 

"Наистина е велик! По негово време целият аул, барабар с овцете, се преселихме в Москва."

 

"Путин го чухме. Сега да чуем и Байдън, може да научим нещо за Русия."

 

"Извинете, може ли някой да ми каже дали в Кремъл има поне един редактор по руски език. Защото изреченията на Путин бяха нещо ужасно."

 

„Тутанкамон“ написа:

Сюда я больше не ездун.
Сюда я больше не ездец.
Сюда я больше не ездюк.
Да к черту всю словесность эту -
Карету мне, карету....

(преводът ще му попречи)

 

"Президентът даде указания на парламента. Но не каза, за какъв дявол ни еи нужен този скапан парламент? Да гласуват всички като един могат и маймуни – по-евтино ще ни излезе".

 

"Байдън в колко ще говори? Сто про цента ще е по-интересно."

 

"Не чух Путин да казва нещо за годишната инфлация и полуделите цени. Защо така?"

 

"От това, което чух, разбрах най-важното: ще връщат СССР."

 

"Искрено се надявам това да е последното му послание!"

 

"Ох, чувствам, че ще ни извъртят отново на 360 градуса!"

 

"Путин не съобщи от колко часа ще е дискотеката. Може би ще дойде и др. Сталин да ни поздрави: Другари! Граждани! Братя и сестри! Бойци от нашата армия и флот! Към вас се обръщам, приятели! А сега Лидия Русланова ще изпее руската народна песен "Валенки"! Това Путин не го може. За 20 години управление, така и не разбра, че освен Кремъл има и руски народ. Но пък наячи от Сталин да удря този народ с чука. Славно, руско реалити".

 

"Винаги гледаме всяка изява на Владимир Путин всички заедно. От години не пропускаме негова реч. Това е наша семейна традиция. Дни преди речта звъним у дома: „Татко, ще гледаме ли?“ Един път Ванка беше в Израел, успя да пристигне минути преди Владимир Владимирович да започне речта. „Само не ми казвайте, че съм закъснял“ – вика и сяда пред телевизора. Жените в нашето семейство още предната нощ се хващат за работа: борш да сварят, пелмени да направят, салам да нарежат и друго каквото е нужно. Дружно сядаме на масата. Изваждаме и най-важното – охладена бутилка водка. Наливаме си. А децата и внуците тичат весело около нас и крещят: „Кога чичо Вова ще започне?“ В такива моменти разбирам, че семейството е най-важното нещо в живота".

 

"Слушам го и не вярвам на ушите си. Този човек говори за всичко друго, но не за корупционните скандали и умиращата икономика. Все едно това не е в нашата страна…"

 

"Можем да обобщим накратко: англичаните са гадове, да гадове са англичаните. Западът загнива, заедно с нетрадиционните си ценности, навсякъде хомосексуалисти, пълно е с хомосексуалисти, с хомосексуалисти и с хомосексуалисти, също и с хомосексуалисти и хомосексуалисти навсякъде. Безобразие!"

 

"Чудех се на какво ми напомня речта на Путин… Сетих се – тържество на военна хунта".

 

"Наблюдавах лицата и израженията на присъстващите депутати. Някои си записваха нещо. Какво? Та вие сте безгласни букви, нежелани и мразени. Той ви презира, а вие си водите записки. Наистина е смешно".

 

"Слушах, слушах и към края на обръщението изгубих интерес към живота. Това живот ли е?"

 

"Президентът може да каже просто БАЛАБОЛ, БАЛАБОЛ и всичко да приключи много бързо".

 

"Звъни ми един познат и ме пита: „Слушах Путин внимателно, но не разбрах, кога точно ще връщат откраднатите милиарди, замъци и яхти? Слушал си нещо друго, отвърнах му, но ми стана мъчно".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 8741 |15.02.2023 Разследване: Путин пътува с брониран влак по тайна жп мрежа . 6| 8177 |09.02.2023 Последният пост на Нав: Живеем в държавата ”тук е така”! Искам човек със слонска душа! . 12| 4049 |08.02.2023 ”Галъп”: За 1/4 от възрастните българи 80-те години са най-доброто десетилетие, за младите - годините след Милениума . 3| 11020 |07.02.2023 Не показвайте страхотии и трупове след земетръсите в Турция и Сирия заради рейтинги! Прочетете този списък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads