Реклама / Ads
19| 13558 |03.08.2009 ПОЛИТИКА

Анатемосаха Сидеров в Студентски град

.
Цветущите епитети Източник: Вяра Йовева
„Мекере, юда, хайдук, анатема” са само част от епитетите по адрес най-вероятно на Волен Сидеров в и около Студентски град.
 
Плакатите са залепени през 10-20 м, а близо до тях зеят огромни надписи със спрей в околностите на Студентски град. Според запознати те са насочени срещу партия "Атака" и по-специално срещу нейния лидер. В своето съдържание те не само, че призовават анти Сидеров, а дори откровено обиждат водача на българските националисти в антибългарщина и предателство. Цветущите епитети са подписани от Гражданско движение за възраждане на България. Кретеснката идея е стигнала до крайност абсолютно всеки автобус 94 да бъде одраскан с маркер със същите обиди по адрес на Сидеров.





„Сидере, анатема, куче, хайдук, мекере на БСП, юда, българоубиец, народното проклятие те стигна.” могат да се прочетат на всеки метър. Потърсихме коментара на проф. Кръстьо Петков, който е бивш член на Гражданско движение за възраждане на България. Той недоумява как се е стигнало до мръсния пиар срещу Волен Сидеров. „Аз съм твърдо против подобни мръсни плакатни войни! С Волен Сидеров сме в добри взаимоотношения и не разбирам защо е нужно да се правят черните пиар акции срещу него”. Цял ден Сидеров не вдигаше телефона си, а от централата на „Атака” категорично отказаха коментар с думите „Всеки може да си пише каквото си иска. Ние не смятаме за нужно да обръщаме внимание на някакви драсканици. Цяла София е изписана с разни лозунги и пр."





Гражданското движение, както се и предполагаше е с доста съмнителна дейност, а анонимността и липсата на всякакви посочени контакти навеждат на мисълта за поръчкова пиар кампания срещу партия „Атака”. Студенти и живущи в квартала пък оставят случката без коментар и се надяват виновниците, които са одраскали района им час по-скоро да получат адекватно наказание и да бъдат приведени под съдебна отговорност. Припомняме ви, че лепенето на плакати на нерегламентирани от общината места e наказуемo според законите на страната ни, а минималната глоба е 400 лв. Разчитаме този път Столична община да се вслуша в апела на гражданите, да загърби политическите страсти и моментално да открие отговорните за вандалската проява.







Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5989 |03.08.2009 Технократи в Син сити . 13| 15392 |24.07.2009 Жега, цици, мастика и бедни министри . 2| 7204 |24.07.2009 Посякоха с уволнение майстора на черния пиар . 13| 12436 |23.07.2009 За кеф Станишев изхарчи 78 бона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads