Реклама / Ads
0| 4125 |15.08.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 16 август

.
Президентът посещава летния археологически семинар; ще строят 3 нови кораба; обсъждат случая с циганите в кв. "Красна поляна"; руски метъл бичи в Каварна.
 
Президентът Георги Първанов ще посети летния археологически семинар “Съхрани българското” на хълма “Трапезица”. Инициативата на Национално движение “Българско наследство” за разчистване на старите български столици започна през 2005 година и е под патронажа на държавния глава.

Премиерът Сергей Станишев, министърът на транспорта Петър Мутафчиев и министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще вземат участие в церемонията по подписването на договор между Параходство „Български морски флот” ЕАД и “Булярд” – Корабостроителна Индустрия, за строителството на три нови кораба. Подписването ще бъде от 10.30 часа, в зала „Пресцентър” на Фестивален и конгресен център гр. Варна.

По покана на председателя на Патентното ведомство Костадин Манев на посещение в България пристига делегация от Датското ведомство по патенти и търговски марки, водена от неговия председател г-н Йаспер Конгстад.

Кметът на София Бойко Борисов ще открие в 11.00 ч новоизградена спортна площадка в район Красна поляна, кв. „Факултета” бул. ” Възкресение” до 75-то СОУ. 

Фондация "Романи Бах" органинзира пресконференция на тема “Има ли политики за обществен ред и сигурност - случаят с ромите в кв. "Красна поляна". Брифингът е от 10 часа в пресклуба на БТА.

Съюз на данъкоплатците в България организира брифинг на тема “Необходимостта от данъчна реформа. За или против плоския данък”. Пресконференцията е от 11 часа от пресклуба на БТА.

Представители на ЧЕЗ Електро България ще дадат брифинг от 12 часа в пресклуба на БТА.

Руски метъл фест започва от 20.00 ч. на стадион “Калиакра”. В метъл феста участват руските групи “Ария”, “Черный обелиск”, “Мастер” и AnJ.

Депутатът в Европейския парламент Биляна Раева ще присъства на освещаването на християнския храм „Свети Йоан Рилски” във великотърновското село Добри дял. Освещаването ще се състои от 9 часа. Храмът е построен с помощта на депутатите от НДСВ Марияна Костадинова и Николай Свинаров.

Под мотото „Силата на Дунав е в нашите традиции” ще се проведе детски празник на крайдунавските традиции и обичаи. Началото е в 10.00 часа, в Крайдунавския парк, пред художествената галерия „Никола Петров”.
Награди ще получат победителите в конкурса „Рисувай Дунава”. Празниците са в рамките на Дните на река Дунав и се провеждат в градовете Видин, Лом, Свищов, Русе, Силистра. Организира ги Фондация „Екообщност”, а домакини са общините на крайдунавските градове.
frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4096 |14.08.2007 Предстоящо на 15 август . 0| 3866 |13.08.2007 Предстоящо на 14 август . 0| 3738 |12.08.2007 Предстоящо на 13 август . 0| 4142 |09.08.2007 Предстоящо на 10 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads