Реклама / Ads
0| 3878 |19.08.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 20 август

.
Министърът на вътрешните работи Румен Петков се среща с президента Георги Първанов; МОН се отчита; организират протест срещу участието във властта на хора, свързани с бившата Държавна сигурност.
 
Министърът на вътрешните работи Румен Петков ще се срещне с президента Георги Първанов. На срещата ще бъдат обсъдени размириците в кв. “Красна поляна”.

Вицепрезидентът Ангел Марин ще присъства на откриването на паметник по повод 1090-та годишнина от битката на цар Симеон при река Ахелой.

Вицепремиерът и министър на образованието и науката Даниел Вълчев ще представи годишен отчет за дейността на Министерството на образованието и науката през втората година от управлението на правителството от 11.00 часа в МОН, V етаж.

От 12.00 часа министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще посети ГКПП Капитан Андреево, където ще се запознае на място със състоянието на пункта.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов ще открие от 11.00 часа реконструирания третокласен път между селата Средец, Опан и Васил Левски в област Стара Загора.

На заседание на Изпълнителното бюро на Градския съвет на БСП в София ще бъдат обсъдени кандидатурите за районни кметове.

Кметът на Варна Кирил Йорданов ще обяви днес решението си за участие в предстоящите избори за местна власт.
Това ще стане по време на предвидената за 11 часа среща в зала "Пленарна", на която Йорданов ще отчете работата си с обществените съвети, създадени от него, и с обществени организации, действащи на територията на община Варна.

От 17:30 до 19:00 ч., пред стъпалата на сградата на парламента на бул. “Александър Батенберг” ще се проведе трети граждански протест-събрание, организирано от две граждански инициативи - Асоциация на свободното слово “Анна Политковская” и ГИ “Справедливост”. Протестът е срещу участието във властта на хора, свързани с бившата Държавна сигурност.

Отец Александър Чъкърък, който се грижи за българската църква “Св. вмч. Георги” в Одрин, Турция, пристига в България. Свещенослужителят идва по покана на бургаското дружество на тракийците и ще остане на едноседмична почивка в село Черноморец на техни разноски.
frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4063 |16.08.2007 Предстоящо на 17 август . 0| 4125 |15.08.2007 Предстоящо на 16 август . 0| 4096 |14.08.2007 Предстоящо на 15 август . 0| 3866 |13.08.2007 Предстоящо на 14 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads