Реклама / Ads
0| 3902 |22.08.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 23 август

.
Заседава кабинетът; договарят първите 14 проекта по мярката „Преструктуриране и конверсия на винени лозя"; откриват улица в цигански квартал; предоставят помощи на 35 засегнати от природно бедствие.
 

Ще се проведе разширено заседание на Националния изпълнителен съвет на СДС. Заседанието ще бъде в хотел “Арена Ди Сердика” и е на тема “Местни избори и коалиционна политика”. Пресконференцията ще бъде от 12.30 часа в зала “София” ет.1 на хотел “Арена Ди Сердика” ул. “Будапеща” 2-4 (вход от бул.”Дондуков”,срещу Гъоте институт).

Редовното седмично заседание на правителството ще се проведе от 10.00 часа.

Председателят на Народното събрание Георги Пирински ще приеме посланика на Япония в България Н. Пр. Коичиро Фукуи по повод окончателното му отпътуване от страната. Срещата ще се проведе в Народното събрание от 11.00 часа.

От 10. 00 часа в Държавен фонд „Земеделие” ще бъдат договорени първите 14 проекта по мярката „Преструктуриране и конверсия на винени лозя".

От 11.00 часа официално ще бъде открита още една улица в ромския квартал "Хаджи Димитър" в Каварна - ул. "Калиакра". Лентата ще прережат вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин и кмета на община Каварна Цонко Цонев.

Български червен кръст ще предостави помощи на 35 засегнати от природно бедствие през м. май т .г. домакинства в с. Филаретово, Сливенска област. Помощта ще бъде предоставена на засегнатите домакинства утре в 11.00 часа, пред кметство на село Филаретово в присъствието на представители на Българския Червен кръст, както и на ръководството на община Котел и кмета на селото г-жа Индже.

От 11.15 часа в зала 74 на Община Търговище зам. министърът на държавната администрация и административната реформа Гюнер Рамис ще връчи сертификати за компютърни умения IT Card на работещи в държавната администрация в Търговище. 

“Истината за преговорите в дясно” ще бъде темата на пресконференция на кандидата за кмет на Варна от Демократическата партия Красен Железов. Пресконференцията ще се състои от 11:00 ч. в клуба на ДП, находящ се в гр. Варна, на кръстовището но ул. „Хаджи Димитър” №3 и ул. „Струма”.

Председателят на клуба по лека атлетика “Джордан” Йордан Янев ще се кандидатира за кмет на Благоевград. Той ще обяви официално кандидатурата си на специално организирана за целта пресконференция, която ще се проведе от 10.00 часа в двора на спортен комплекс “Пирин” в Благоевград.

От 18.00 часа Инициативен комитет ще започне събирането на подписка срещу преминаването и изграждането на нефтопровод през територията на община Созопол. Решението за подписката е легитимно и е прието на редовна сесия на Общинския съвет в Созопол. Процедурата по набиране на подписи ще започне в село Черноморец.
 
Пресконференция по повод 15-тия юбилеен фестивал за македонска песен “Пирин Фолк” Сандански ще се проведе в националния пресклуб на БТА в София утре. Пресконференцията е с начален час 11.00. Участници ще бъдат Виктория Миткова- директор на фестивала, Антон Тотев- кмет на община Сандански, Стефан Милов- режисьор-постановчик, и Николай Николов- "Връзки с обществеността" и водещ на фестивала.

От 12.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция във връзка с Международен фестивал "Рок в Рила 2007". Участници в пресконференцията ще бъдат Михаил Янов- продуцент на фестивала, членове на групите "Сигнал", "Gravity Со." "P.I.F.", "Конкурент", "Спринт", "New Session", "Awake", Васко Кръпката, Вили Кавалджиев и др.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3967 |21.08.2007 Предстоящо на 22 август . 0| 3788 |21.08.2007 Предстоящо на 21 август . 0| 3878 |19.08.2007 Предстоящо на 20 август . 0| 4063 |16.08.2007 Предстоящо на 17 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads