Реклама / Ads
0| 4344 |02.12.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 3 декември

.
Президентът заминава на официално посещение в Хашемитското кралство Йордания; министър Масларова кръщава деца от детска градина; ГЕРБ става на годинка; СГС гледа няколко дела.
 
По покана на крал Абдула Втори президентът Георги Първанов, придружаван от съпругата си Зорка Първанова, ще направи официално посещение в Хашемитското кралство Йордания от 3 до 5 декември 2007 г.
В програмата на държавния глава са предвидени среща с крал Абдула Втори и пленарни разговори на двете официални делегации. В присъствието на президента Първанова и краля на Йордания ще бъдат подписани междуправителствени споразумения за полицейско сътрудничество и за международни автомобилни превози, както и програма за сътрудничество в областта на образованието, науката и културата. Българският президент ще има също срещи с министър-председателя Надир Ал Дахаби и с председателя на Сената на Хашемитското кралство Йордания Заид Ал Рифай. В рамките на посещението на държавния глава ще бъде проведен българо-йордански бизнес форум.
Президентът Първанов ще се срещне с представители на Дружеството на завършилите образованието си в България йордански граждани.

Министър-председателят Сергей Станишев ще приеме представители на организациите на хора с увреждания. Срещата ще се проведе в понеделник от 13.30 часа в Голямата заседателна зала на Министерския съвет и е по повод Международния ден на хората с увреждания - 3 декември.

От 10.00 часа на тържество в Целодневна детска градина №117 в София (район „Подуяне”, ул. „Неофит Бозвели” № 26) министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще стане кръстница на деца от детската градина.

По повод една година от учредяването на ПП ГЕРБ, ръководството на партията свиква пресконференция от 12 часа в Централата на партията на адрес: пл България, Административна сграда на НДК ет.17. На пресконференцията ще присъстват лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на партията Цветан Цветанов и членове на Изпълнителната Комисия.

От 12.00 часа в Културен дом “Красно село”, ж.к.”Хиподрума”, кметът на Столична община Бойко Борисов и главният изпълнителен директор на Банка БНП Париба С.А. - клон София - Улрих-Гюнтер Шуберт ще дадат началото на Проект “Социална кухня”.

Oт 11.00 чaса в Пресклуба на БТА Българският фармацевтичен съюз /БФС/ ще даде пресконференция на тема “Непрозрачната политика на Министерството на здравеопазването по отношение на фармацевтичния сектор”.

От 10.00 часа в “Бест уестърн хотел” на ул. "Стара планина" 6 ще се проведе публично обсъждане на тема „Приложение на системите с отворен код и отворени формати в администрацията”. Събитието се организира от Министерството на държавната администрация и административната реформа съвместно с Фондация "Приложни изследвания и комуникации.

От 9.30 часа в Софийски районен съд ще се проведе заседание по делото срещу банкера Георги Станчев.

От 10.00 часа в Гранд хотел “София” заместник-министърът на финансите Димитър Ивановски и Вицепрезидентът на ЕИБ Матиас Колац-Анен ще открият семинар по инициативата JASPERS.

От 18.00 часа кметът на София Бойко Борисов ще запали светлините на коледната елха. Събитието ще се състои в градинката на ъгъла на ул. „Алабин „ и ул.”Калоян” /пред хотел „Рила”/ .

От 13.30 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Красимир и Николай Маринови и още петима по чл. 117 от НК)

От 15.00 часа в голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство ще започне семинар на тема "УНСС - отворена и достъпна академична среда за хора със зрителни увреждания".Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4256 |29.11.2007 Предстоящо на 30 ноември . 0| 4204 |28.11.2007 Предстоящо на 29 ноември . 0| 4205 |27.11.2007 Предстоящо на 28 ноември . 0| 4093 |26.11.2007 Предстоящо на 27 ноември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads