Реклама / Ads
0| 4167 |30.08.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 30 август

.
Заседава МС; десните партии обсъждат поотделно поведението си на предстоящите избори; дебатират европейската политика в земеделието и отражението й върху българския агробизнес.
 

Министерски съвет ще проведе свое заседание от 10 часа.

От 12:00 часа в залата на дирекционния съвет на “Кремиковци” АД ще се проведе среща на ръководството на дружеството с медицинските сестри и палестинския лекар. Поводът са някои иницитиви и действия на стоманодобивната компания, с които проявява грижа и се стреми да им помогне за по-успешното им адаптиране у дома.

Национален съвет на Съюза на демократичните сили ще се проведе от 10 часа в Културен дом "Красно село". Първа точка в дневния ред са местните избори и коалиционната политика. Пресконференцията ще бъде от 12.30ч. 

Софийската организация на ДСБ ще има заседание от 18 часа, на което ще бъдат обсъдени предложенията за кандидат-кметове на София.

Двудневен семинар на тема „Обслужване на клиенти със специфични потребности” организира за служителите на Заведенията за социални услуги дирекция „Социални дейности” на Столична община с адрес: „Зона Б-5”, бл.4, ет.1. от 9.30 часа.

Във връзка с предстоящите местни избори председателят на Съюз “Радикали” Евгений Бакърджиев свиква заседание на политическото ръководство. Ще бъде обсъдена коалиционната политика и готовността на партията за местните избори. Специална тема на форума ще бъдат изборите в София. Сред обсъжданите кандидатури за кмет на столицата ще бъдат имената на Бойко Борисов, Даниела Бобева и Константин Папазов.

Кметът на София Бойко Борисов ще присъства в 10 ч. на официалното откриване на Балкански Форум „Мирът на Балканите и Ротари”. Като официален гост на форума кметът Борисов ще отправи приветствие към участниците и гостите на събитието. Проявата се организира от Ротари Интернешънъл и ще се проведе в Голямата зала на Националния исторически музей в Бояна.

Представителството на Европейската комисия в България организира семинар на тема: “Европейската политика в земеделието и отражението й върху българския агробизнес" в рамките на XV-то международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него" в град Добрич. Семинарът ще се проведе от 14.00 ч. в Конферентната зала на Спортен комплекс "Простор". Д-р Нивелин Ноев от Главна дирекция „Земеделие” на Европейската комисия ще представи „Новата политика на ЕС за развитие на селските райони за периода 2007 – 2013”.


Международен семинар и турнир по карате за купа “Каварна 2007” ще се проведат в морския град. Мероприятията са четвъртата ежегодна проява, организирана съвместно от община Каварна и Централния полицейски карате клуб. Проявата е под патронажа на кмета Цонко Цонев.

По повод навършването на две години от встъпването му в длъжност, областният управител на област Видин инж. Кръстьо Спасов ще направи отчет за дейността си за периода 01.09.2005 г. – 01.09.2007 г. Отчетът “Какво постигнахме за две години в област Видин” ще бъде представен от 11,00 ч. в Конферентния център на Областната администрация.

Кметът на Видин д-р Иван Ценов ще открие в 21,00 часа Видинския панаир. Час по-рано /от 20,00 ч./ е концертът на гостуващ унгарски детски състав. В програмата са съчетани модерни и фолклорни танци. Веднага след официалното откриване започва концертът на известния сръбски изпълнител Мирослав Илич. Панаирът се възобновява с общите усилия на кмета д-р Иван Ценов и видинския бизнес. В парк “Нора Пизанти” са разположени търговски обекти на над 100 гостуващи и местни фирми. Изложението е разположено на площ от 50 дка.

По покана на кмета на Община Гълъбово Николай Колев изложба, посветена на старобългарския пограничен вал – Еркесията, ще бъде открита в тракийската община. Изложбата, която ще бъде представена в Художествената галерия – в Гълъбово, е подготвена от Национален инициативен комитет за възстановяване на Еркесията под патронажа на председателя на Народното събрание Георги Пирински. Тя се осъществява по идея и с финансовата подкрепа на народния представител Петър Кънев и на евродепутата Маруся Любчева.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3934 |28.08.2007 Предстоящо на 29 август . 0| 4080 |27.08.2007 Предстоящо на 28 август . 0| 3837 |26.08.2007 Предстоящо на 27 август . 0| 3979 |23.08.2007 Предстоящо на 24 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads