Реклама / Ads
0| 3016 |21.06.2022 НОВИНИ

Аламанов: ЕС се е впрегнал да ни помогне да излезем от блатото, а псевдопатриотите пак ни водят към катастрофа

.
Любомир Аламанов Източник: БГНЕС
Уникална ситуация. Имаме уникалния шанс да видим наживо как точно се е случила една от националните ни катастрофи. В реално време. С реално повторение на действията. И с почти реално същите участници.
 

Нали помните, в училище сте учили: "България спечели всички битки, благодарение на храбрата си армия и загуби всички войни, заради лакомите си политици."

 

Е, това наблюдаваме в момента. Уникална ситуация.

 

Целият ЕС се е впрегнал да ни помогне да излезем от блатото, в което псевдопатриотите са ни натикали. Помагат ни да гледаме към общото възможно бъдеще, вместо да се завираме в драмите на миналото. Помагат ни да избегнем поредната национална катастрофа.

 

А нашите псевдопатриоти искат пак да провалят всичко. Точно същите хора. Точно като преди сто години. И пак ни водят към катастрофа, пак ни откъсват от нормално европейско развитие, пак ни тикат към някой диктатор, който да разпалва войни.

 

Истината е, че на практика европейското предложение е изготвено от екипа на външната министърка Генчовска от ИТН, заедно с екипа на френското председателство, заедно с екипите на останалите европейски държави. Но ИТН твърдят, че Петков е иззел функциите на Генчовска. Той може да го направи, все пак е премиер, а тя е негов министър, но нейният екип е изготвил предложението.

 

Патриотарите от ИТН лъжат, за да провалят приемането на предложението. Патриотарите от ИТН се подреждат да останалите псевдо-патриоти, които искат да ни вкарат в същата катастрофа както преди сто години. Защото не ги интересува бъдещето на България.

 

Мълчанието на ГЕРБ и ДПС по казуса е многозначително. Ако наистина са проевропейски партии, трябва да подкрепят предложението, за да осигурят европейско бъдеще на България. Иначе стават съучастници на псевдо-патриотите.

 

Уникални събития се развиват пред очите ни. Събития, които могат да предопределят бъдещето на децата ни. Дано политическата класа намери сили да вземе правилното решение и да потвърди цивилизационния ни избор да сме част от европейската демокрация. А не ни вкарат в поредна национална катастрофа, само и само да извадят малко политически дивидент.

 

Уникална ситуация.

 

Любомир Аламанов, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10620 |18.06.2022 Аламанов: Едно е очевидно - мирише на власт. Борисов сериозно се подготвя . 0| 3551 |12.06.2022 Крум Зарков: Не Бойко Рашков, а и инспектор Катани няма да помогне без реформи в КПКОНПИ . 0| 3031 |07.06.2022 Шаламанов: Ситуацията е различна. Да помогнем с оръжия на Украйна . 0| 3891 |03.06.2022 Bild: Германия има причина да се страхува да помогне на Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads