Реклама / Ads
0| 4182 |01.11.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 2 ноември

.
Сергей Станишев посещава “ТЕРЕМ-Хан Крум” ЕООД в Търговище; министърът на външните работи Ивайло Калфин заминава за Япония; ръководството на СО организира среща със спортната общественост на София.
 

В 10,30 часа министър-председателят Сергей Станишев ще бъде на посещение в “ТЕРЕМ-Хан Крум” ЕООД в Търговище. Дружеството е приемник на ВРЗ “Хан Крум”, съществуващ от 1966 г.

От 3 до 7 ноември 2007 г. вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин ще направи официално посещение в Япония. Подробности за визитата ще бъдат представени на брифинг от 11.30 ч. в зала 101 на МВнР с директора на Дирекция “Азия, Австралия и Океания” Красимир Стефанов и референта за Япония в същата Дирекция Наталия Мишева.

В 10.00 часа в Гранд хотел “София” министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще открие Генералната асамблея на Съюза на асоциациите за международни превози към ОЧИС /BSEC-URTA/. По време на форума ще бъде представен за първи път анализ на резултатите от Черноморския автомобилен керван (www.BlackSeaCaravan.org), проведен от 19 април до 28 май 2007г., по инициатива на ОЧИС и с подкрепата на ИРУ и асоциациите за международни превози от Черноморския регион. Целта на кервана беше да се идентифицират проблемите пред международния автомобилен транспорт на товари в региона и да предложи решения за преодоляването им. Инициативата е добър пример за публично-частно партньорство.

Министърът на земеделието и продоволствието Нихат Кабил ще открие Конференция на Централноевропейската инициатива на високо ниво, на тема „Контрол на качеството на храните и осигуряване на тяхната безопасност” в х-л „Шератон”. В Конференцията ще участват министрите на земеделието на Албания, Македония и Молдова. От 13.00 часа ще се проведе пресконференция.

Семинар за разясняване на новите аспекти в данъчното законодателство ще се проведе на 2 и 3 ноември в Боровец. Форумът ще бъде открит от зам.-министъра на финансите Кирил Желев.

В 9.00 часа ръководството на Столична община организира среща със спортната общественост на София във вече общинската Спортна зала „Триадица”. На срещата ще присъстват новоизбраният кмет на София Бойко Борисов, и.д.кмет на Столична община Минко Герджиков и известни спортни деятели.

От 11.00 часа в сградата на Министерството на държавната администрация и административната реформа (ул. “Аксаков” 1) ще бъдат отворени ценовите оферти на допуснатите участници по откритата от министерството процедура за сключване на рамково споразумение за доставка на софтуерни лицензи за антивирусна защита на персонални компютри и мрежи.

Председателят на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения Пламен Вачков ще открие от 11.00 часа, лаборатория за подпомагане на иновативните процеси в индустрията чрез използване на информационни и комуникационни технологии. Церемонията ще се състои на ул.”Софийско поле”3 /квартал “Дървеница”/. в София.

От 11.00 часа в Пресклуба на БТА Съюзът на архитектите ще даде пресконференция на тема: “Против разрушаването на Гранд хотел България”.

Евродепутатът Биляна Раева открива в 10:00 часа Информационния си офис в София, в централата на НДСВ на ул. „Врабча” 23.

Компания HILD в България ще даде пресконференция от 11,30 часа в къщата на HILD на улица „Шипка” 7 в гр. София, до Докторската градина.

Българската търговско-промишлена палата, Патентното ведомство и Международната организация за търговски марки /INTA/ организират Кръгла маса на тема "Общоизвестни марки, марки, ползващи се с известност и тяхната закрила". Форумът ще се проведе в БТПП, София, ул."Искър" 9, зала А.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4177 |31.10.2007 Предстоящо на 1 ноември . 0| 4218 |30.10.2007 Предстоящо на 31 октомври . 0| 4079 |29.10.2007 Предстоящо на 30 октомври . 0| 4127 |29.10.2007 Предстоящо на 29 октомври

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads