Реклама / Ads
6| 4106 |16.06.2021 НОВИНИ

БОЕЦ: Подслушвани са български и чуждестранни журналисти /документи/

.
Източник: БГНЕС
ВАЖНО! ПОДСЛУШВАНЕ на журналисти! Публикувам документи, от които стават ясно, че при моето подслушване са следени и слушани изключително разговорите ми с журналисти, като те се превръщат в директни жертви на мракобесието и страховете на мафията на Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. 112-то място по свобода на словото.
 

Подслушван съм, като гражданин, председател на БОЕЦ - гражданска организация заради организирането на протести и използването на социалните мрежи и приложения за изразяване на гражданската ми позиция. Журналистите са подслушвани защото са имали дързостта и професионализма да говорят с мен, за да отразяват обективно протестите и позицията на БОЕЦ и гражданите. Сред тях има и чужди медии, като ФРАНС ПРЕС, както и водеши български журналисти – Люба Кулезич, автор и водещ на предаването "Честно казано" по Телевизия Евроком, Димитър Стоянов - разследващ журналист от Биволъ и Bird.bg, Петър от сайта fakti.bg, Мирослав Митков от Евроком и тн.

 

Извършеното от мен престъпление е, че отстояваме конституционното си право на свободно иразяване и протест. При диктатурата на мафията правата се превръщат в престъпления. Подслушван съм по искане на Специализираната прокуратура (шпицкомандата на Гешев и мафията), а разрешенията са издадени от специализираният наказателен съд - бухалката на мафията.

 

Във всяка една правова, демократична и нормална държава, след подобен скандал главният прокурор и подчинените му, организирали тази гавра вече биха били обвиняеми, а тези институции - СП и СНС незабавно закрити. Сега ясно ли е защо искаме тяхното закриване?

 

Ще изпратя документите на министър Рашков. А БОЕЦ ще продължим битката си за незабавно отстраняване на Гешев - пазителя на мафията.

 

Надявам се медиите и журналистите, които са били подслушвани заради контактите и интервютата с мен да потърсят правата си, БОЕЦ ще им съдействаме по всякакъв начин.

 

И на гражданите искам да кажа няколко думи:

- Не превръщайте себе си, семействата и децата си в жертви и заложници на престъпните амбиции за власт на шепа самозабравили се и алчни мутри, криминали, корумпета, ченгета и мафиоти. Осъзнайте силата си, като граждани и се включете в битката за изриването на това зло от властта! Не шепнете, а крещете. Не молете, а изисквайте. Не забравяйте мечтите си, а се борете до край. Гражданите сме по силни от мафията. Не могат да ни спрат въпреки всички репресии, преследване, ппдслушване и мачкане. Всеки удар само ме амбицира още повече.

Бой до дупка!

 

Facebook, Георги Георгиев

 


.


.

.

.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2987 |16.06.2021 111 000 малчугани от 7 и 10 клас се явяват на НВО по български . 3| 3481 |15.06.2021 Подслушвани са не само политици, но и протестиращи. Рашков предава доказателствата на новия парламент . 29| 11566 |13.06.2021 Николай Кокинов си мисли, че е добре забравен. В национален ефир говори за… подслушванията . 1| 3470 |13.06.2021 Златен медал за българските гимнастички на финала на Европейското първенство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads