Реклама / Ads
11| 22915 |03.06.2021 ГЛАСЪТ

Ало, ДПС, доказателствата за свинщините на Делян пристигат от САЩ с товарния на 4-ти коловоз

.
Композицията пътува...
Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид и още неколцина искали да видят доказателствата за корумпирания Пеевски и чак тогава можели да се замислят какво да правят с него. Те с него, защото досега е той с тях. Както и да е. Американците и по конкретно Белия дом и Министерството на финансите адски се притеснили от настояването на движението и организирали бригада „Нов вагон“ за товарене на събраните доказателства.
 

Напълнила се цяла влакова композиция, която вече пуф-паф, пуф-паф - пътува към България по железопътната трансконтинентална линия, построена и ремонтирана от НКЖИ с фирми, близки до Пеевски. Телеграма от Вашингтон известява ДПС-актива да чака на 4-ти коловоз, като съветва посрещачите да носят въжета, защото ще се наложи малко хамалска работа. Източници от ЦРУ и ФБР, чиито шефове са в отпуск до есента и президентът Байдън ги е пуснал за издирване, съобщиха за Фрог нюз, че товарните вагони са натъпкани с:

Папки за цигарена контрабанда и финансиране на терористични структури, фалирането на КТБ и разграбването на активите й, фалирането на „Булгартабак“, използването на медии за рекет и натиск, използването на прокуратурата като инструмент за репресии и пр. Това е само част от това.

 

По повод твърденията на ДПС, че Пеевски не е бил държавен служител и нямало как да участва в корупция от Белия дом припомнят, че е бил зам.-министър, няколко дена шеф на ДАНС, преди това парламентарен секретар на транспортното министерство, оглавявал е борда на „Пристанище Варна“ ЕАД,, следовател в стопанския отдел на Столичното следствие, както и член на междуведомствената комисия за издаване лицензи за търговия с оръжие.






Не е лошо докато чакат товарната композиция, баровците от ДПС да помислят за 4-те мандата, които Пеевски е бил депутат от движението. В този период той се е вясвал на работа от дъжд на вятър, но е въртял дейности, които за повечето хора са си чисти престъпления. Да помислят за горещите му връзки с Борисов и главните прокурори, със службите и пр. Как това съдружие разруши хиляди човешки съдби и бизнеси. ДПС това ли подкрепя?

 

Всъщност повечето доказателства за свинщините на Пеевски са тук. ДПС, Борисов и прокуратурата са част от тези доказателства.

 

Но нека висят на перона и да чакат - може пък да им дойде акъла…

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 22651 |11.01.2021 greshka76 . 52| 50367 |31.08.2020 Деляне, ще те извадим от бункера - време е за плащане на сметките . 54| 22903 |07.05.2020 Делян Пеевски - премиер! На 7 милиона мишлета . 22| 21573 |13.04.2020 ПАРАДОКСИ: Пабло Ескобар и Делян Пеевски – прилики и две разлики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads