Реклама / Ads
19| 30860 |30.09.2020 ЪNDERGROUND

Цветан Василев: Главния прокурор Гешев го държат с много яки компромати

.
Цветан Василев
Главния прокурор Гешев го държат с много яки компромати. Успехите на Пеевски са благодарение на Борисов. Борисов му даде тази голяма сила. Това разкри пред сайта ”Либерта. бг” банкерът Цветан Василев.
 

Гешев е сляп за над 50 сигнала за престъпления на Делян Пеевски, свързани с КТБ. Дори има наглостта да каже, че колкото Пеевски има общо с КТБ, толкова имат Обама и Путин. И се прави на умряла лисица, когато става въпрос за очеизвадните доказано компрометиращи снимки и записи на един премиер – Бойко Борисов, с пачки по 500 евро и кюлчета злато в нощното шкафче. 

 

Мечтата на Делян Пеевски винаги е била България да се превърне в прокурорска република. И те я изградиха. Цитаделата на мафията в момента се казва Висш съдебен съвет. Не виждам кой от тук нататък ще посмее да се обвърже толкова тясно с Пеевски, за да му изпълнява всичките желания. Голяма част от известните фирми на Пеевски са фалирали и продадени, но малко известен факт е, че той държи с бланкови джира фирми, които имат договори с държавни предприятия и институции – като се започне от кетъринг фирми, мине се през такива за варовик и се стигне до охранителни. Затова на него му е нужен Борисов като премиер – за да не му се прекратяват договорите, за да печели обществени поръчки, финансирани от ЕС, от държавния и общинските бюджети.





Съгласен съм с оценките, че протестите постигнаха своята цел. Те първо изкараха кирливите ризи на Борисов и на задкулисието извън България. Никога досега България не е била в центъра на международното полезрение толкова дълго време и толкова отблизо. 

 

В разговора с Цветан Цветанов се коментират и стенограми, за които е писано единствено във ФрогНюз. Припомняме, че в тях става ясно, че ДАНС не е установила нито едно от многобройните нарушения на банковата практика. Вгодишния доклад на ДАНС от 2013 г., не фигурира нито дума за КТБ, липсва дори нейната абревиатура. За разкритията може да прочетете повече тук.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 15040 |07.07.2020 Полицията обискира къщата на Илия Златанов, главният свидетел в “Осемте джуджета” /видео/ . 10| 13968 |24.06.2020 Цветан Василев: Виваком като емблема на обира на КТБ. Кражбата и действията на Сотир Цацаров . 43| 39344 |09.06.2020 Цветан Василев: Пеевски опитва да открадне ДПС от Доган. БТВ е подложена на рекет от мафията . 11| 11390 |25.04.2020 Главният секретар на МВР: Биячите на Слави Ангелов са действали по поръчка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads